Ulkoistettu asiakaspalvelu

Ulkoistettu asiakaspalvelu

Ulkoistettu asiakaspalvelu – tehoa, säästöä ja kiiteltyä asiakaskokemusta.

Ulkoistettu asiakaspalvelu hoitaa asiakkaidesi yhteydenotot puolestasi – ja varmasti laadukkaasti. Voit ulkoistaa koko asiakaspalvelun tai osia siitä – huolehdimme vaikka kaikista asiakaskontakteista tai täydennämme omaa palvelutiimiäsi tarpeen mukaan. Olemme myös asiakaspalvelun kehittämisen kumppani: niin teknologioiden, kanavien, laadun kuin itse palvelunkin.

Asiakaspalvelun ulkoistusratkaisut Baronalta

 • Asiakaspalvelun osaulkoistus tai kokoulkoistus
 • Ylivuotopalvelut
 • Asiantuntija-asiakaspalvelu
 • Back office -asiakaspalvelu ja tilauskäsittely
 • Myynnillinen asiakaspalvelu
 • First Line- ja Second Line -asiakaspalvelu
 • Vaihdepalvelu ja ensivastepalvelu
 • Kanavastrategian uudistaminen ja kehitys

Millaisen asiakaspalvelukokonaisuuden haluat rakentaa? Ulkoistusratkaisu joustaa.

 1. Asiakaspalvelua 24/7/365

  Milloin aspan tulisi olla tavoitettavissa? Asiakaspalvelutiimit voivat työskennellä tarvittaessa ympäri vuorokauden.

 2. Palvelua asiakkaasi kielellä

  At you service – även på svenska! Pääkielinä suomi, ruotsi ja englanti, ja tarpeen mukaan muut isot eurooppalaiset ja skandinaaviset kielet kuten espanja ja norja.

 3. Valmiina palvelemaan Pohjoismaissa

  Toimintaa myös Suomen ulkopuolella? Barona pystyy hoitamaan asiakaspalvelusi joko yhtenäisellä tai eriytetyllä palvelumallilla Pohjoismaissa ja pohjoismaisilla kielillä.

 4. Juuri tarpeesi kokoinen ratkaisu

  Vaihteleeko volyymi? Olipa tarpeesi sitten asiakaspalvelun koko- tai osaulkoistus, tietyn aspa-kanavan resursointi tai ylivuoto sesonkeihin, räätälöimme juuri sopivan ratkaisun, joka skaalautuu tunnista toiseen, kiirepiikistä seuraavaan tai liiketoimintasi kasvua mukaillen.

 5. Moniosaajatiimi joustavana resurssina

  Voimme luoda yrityksesi käyttöön tiettyyn asiakaspalvelun erikoisalaan perehtyneen tiimin tai vaihtoehtoisesti koota aspa-tiimisi moniosaajista, jotka siirtyvät jouhevasti tehtäväkentästä ja kanavasta toiseen tarpeen ja volyymin mukaan.

 6. Modernit ja toimivimmat aspa-kanavat

  Kohtaa asiakas siellä missä tämä on. Puhelut, sähköpostit, chatit, mutta yhtä lailla myös video, some sekä tekstarit ja WhatsApp. Rakennamme kanavastrategian kanssasi, ja tuodaan yhdessä myös AI ja automaatiot mukaan asiakaspalveluun.

Ulkoistuspalveluiden asiakkaita

10 miljoonaa asiakaskontaktia

Asiakaspalvelukeskustemme volyymi on pohjoismaisellakin tasolla vertaansa vaille. Olemme todella asiakaskontaktien ammattilaisia.

Mies kuulokkeet päässä

1400 asiakaspalvelutyöntekijää

Onko asiakaspalvelu teidän ydinbisnestä? Meille se on. Tunnemme syvällisesti myös aspa-alan työmarkkinat ja huolehdimme siitä, että jokaisen työntekijän osaaminen on alan kärjessä.

Palvelukeskukset 5 maassa

Asiakaspalvelu on meidän erikoisosaamistamme ja liiketoimintamme ytimessä. Palvelukeskuksemme Suomessa. Ruotsissa, Puolassa, Espanjassa sekä Pohjois-Makedoniassa satoine asiakaspalvelun ammattilaisineen ovat silmäterämme.

Mistä syntyy asiakaspalvelumme laatu?

Moni asiakkaamme hämmästyy, miten paljon tehokkaammin ja tuloksellisemmin asiakaspalvelumme toimii kuin asiakkaan oma in-house-tiimi.

Mutta suurin yllätys on kuitenkin laatu. Kerta toisensa jälkeen asiakkaidemme asiakkaat antavat asiakaspalvelulle huippuarvosanat. Mikä on laadukkaan asiakaspalvelumme salaisuus? Asiakaspalveluhenkilöstömme ratkaisukyvykkyys ja koko toiminnan loppuunsahiotut toimintamallit.

 • Kerralla kuntoon. Mielle on kunnia-asia, että asiakkaasi saa hoidettua asiansa kerralla kuntoon. Perehdymme jokaiseen kontaktiin huolella ja ratkaisukeskeisesti. Tyypillisesti Baronan tiimin hoitaessa asiakaspalvelua toisen tai kolmannen kerran kontaktit käyttäjäasiakkailta vähenevät.
 • Lupa keskittyä olennaiseen. Meillä asiakaspalvelijat keskittyvät asiakaspalveluun ja tiimiesihenkilöt keskittyvät vain tiimin toiminnan ohjaamiseen ja valmentamiseen. In-house-tiimille tyypillisiä oto-hommia ei tarvitse kantaa harteilla – fokus pysyy asiakastyössä.
 • Kehitämme ja kehitymme. Meillä on omat resurssit sekä aspa-tiimin työnjohtoon, osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin työssä. Panostamme teknologiakehitykseen ja jatkuvaan toiminnan kehittämiseen, jotta sinun asiakaspalvelusi pysyisi tehokkaana ja laadukkaana ajasta seuraavaan.
 • Kohtaamisiin erikoistuneet ihmiset. Asiakaspalvelu on ennen kaikkea ratkaisukyvykkyyttä, mutta hyvä palvelu syntyy myös hyvinvoinnista ja hymystä. Baronan vuosikymmenten osaaminen rekrytoinneissa takaa, että asiakkaasi yhteydenottoon vastaa aina työssään osaava ja tyytyväinen työntekijä.

Ulkoistetun asiakaspalvelun hinta

Asiakaspalvelun ulkoistuskokonaisuuden hinnoitteluun vaikuttavat mm. asiakaspalvelukontaktien määrä, palveluajat, asiakaspalvelussa työskentelevien osaamisvaatimukset ja yhteistyöhön määriteltävät KPI-mittarit, jotka voivat liittyä esimerkiksi palvelutasovaatimuksiin tai laatutasoihin.

Hinnoittelu voi olla tuntiperusteista mutta myös suoriteperusteista, jolloin palvelu hinnoitellaan asiakaspalvelukontaktien tai tikettien määrän mukaan. Usein hinnoitteluun yhdistetään myös onnistumisaspekti: miten laadukasta asiakaspalvelu on tai millaisia tuloksia myynnillisestä asiakaspalvelusta saadaan.

Hinnoittelumalleja on useita, ja sopiva hinnoitteluratkaisu neuvotellaan aina yhteisesti.

Hinnoittelumallista huolimatta asiakkaidemme palaute ja vuosikymmenten kokemus toteutetuista ulkoistuksista osoittavat, että viivan alla ulkoistettu asiakaspalvelu on in-house-asiakaspalvelua kustannustehokkaampi: varsinaiset kulut ovat pienemmät, ja tulos on parempi.

Harkitsetko asiakaspalvelun ulkoistamista? Ole yhteydessä!

Janne Heikkilä
Janne Heikkilä
Sales and Growth Director

Asiakaspalvelu, Myynti ja kauppa, Palvelukeskukset

+358 50 506 7455janne.heikkila@barona.fi
Mikko Virmasalo
Mikko Virmasalo
Sales and Solution Manager

Palvelukeskukset

+358 50 595 0184mikko.virmasalo@barona.fi
Niko Savikko
Niko Savikko
Development Manager

Palvelukeskukset

+358 45 636 5550niko.savikko@barona.fi