HR:n ja rekrytoinnin ulkoistaminen

HR:n ja rekrytoinnin ulkoistaminen

Pystyttekö panostamaan rekrytointiin ja työnantajabrändinne kehittämiseen kuten haluaisitte? Jos ette, ratkaisu voi olla HR-toimintojen ulkoistus. Ulkoistamalla voi saada täydellisen employer branding -ratkaisun, jossa rekrytointinne ja työnhakijamarkkinointinne on kumppanin vastuulla – mutta täysin brändinne ja toiveidenne mukaista.

 1. Rekrytointi ja markkinointi brändinne mukaan

  Rekrytoinnin ulkoistus ei ole este työnantajamielikuvan tehokkaalle viestittämiselle: rekrytointiprosessit ja hakijamarkkinointi saadaan täysin brändinne näköiseksi ja kuuloiseksi.

 2. Kokeneiden HR-ammattilaisten koko osaaminen

  Rekrytointianne hoitava tiimi on kokenut HR-ammattilaisten porukka, jolla on tukenaan koko Baronan yhteiset opit ja suhteet – he ovat aina ajan hermolla alan kehityksessä.

 3. Markkinoinnin asiantuntijat palveluksessanne

  Myös rekrytointinne markkinointia hoitaa yksi tai useampi alan asiantuntija – tarvittaessa jopa täysipäiväisesti. Markkinointinne näyttää ja kuulostaa aina täysin yrityksenne toiveiden mukaiselta.

 4. Kustannustehokas ja helposti ennakoitava kokonaisuus

  Ulkoistuksen avulla rekrytointiinne liittyvät kustannukset ovat läpinäkyvät ja helposti ennakoitavat. Tiedätte mistä maksatte ja miksi – luvassa ei ole yllätyksiä.

 5. Luotettavan kumppanin jatkuva kehitys

  Ulkoistuksen parhaat hyödyt saa, kun kumppanuutta johdetaan yhdessä: analysoidaan ja kehitetään, jatkuvasti ja pitkäjänteisesti, selkeiden tavoitteiden mukaisesti.

Case OP: Rekrytoinnin ulkoistus

Rekrytointia ja rekrymarkkinointia – Bravedon kasvuyhteisöön kuuluva Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Lue lisää Tribedon sivuilla

Yhteystietomme

Antonio Mikkonen
Antonio Mikkonen
Palvelujohtaja

HR ja Hallinto, Taloushallinto

+358 40 167 8311antonio.mikkonen@barona.fi
Mitä muuta tarjoamme HR:ään ja hallintoon?Haluatko kumppanin, joka ymmärtää tilanteesi jo puolesta sanasta? Baronalla asioit aina HR:n ja hallinnon alan asiantuntijan kanssa.Katso HR:n ja hallinnon palvelut