Logistiikan ulkoistaminen ja varastopalvelut

Logistiikan ulkoistaminen ja varastopalvelut

Hyötyisikö yrityksenne ydinliiketoiminta logistiikan prosessien ja henkilöstöratkaisujen optimoinnista? Varastoinnin ulkoistuksella voi saavuttaa merkittäviä laadullisia ja taloudellisia pitkän aikavälin hyötyjä, kun osapuolten välille rakennetaan aito kumppanuus.

Omassa vai Baronan varastossa? Kumpikin käy. Palvelemme sekä asiakkaan tiloissa tehtävissä sisälogistiikan in-house-ulkoistuksissa että omien varastojemme varastopalveluissa.

Sisälogistiikan in-house-ulkoistukset

In-house-ulkoistuksessa varasto jatkaa toimintaansa asiakkaan tiloissa, mutta sen toiminnasta vastaa kokonaan tai osittain Barona. Osittaisessa ulkoistuksessa Barona vastaa vain asiakkaan haluamista varastotyön osista, esimerkiksi keräilystä.

 1. Työ jatkuu asiakkaan tiloissa, laitteilla ja järjestelmillä.

 2. Henkilöstö on osin tai kokonaan Baronan palkkalistoilla.

 3. Barona vastaa ulkoistetusta toiminnasta ja sen kehityksestä.

 4. Baronan työ on hinnoiteltu transaktioiden perusteella.

 5. Ulkoistetun toiminnan työnjohto-oikeus on Baronalla.

Varastopalvelut

Baronan omista varastoista saatte nykyaikaiset ratkaisut yrityksenne kokoon katsomatta sekä valmiin konseptin verkkokauppanne logistiikkaan. Logistiikkakeskuksemme Avialogis sijaitsee Vantaan Viinikkalassa Kehä III:n varrella hyvien liikenneyhteyksien päässä.

 1. Kustannustehokkaat varastopalvelut kaikenkokoisille yrityksille.

 2. Valmis konsepti verkkokaupoille – myös pikatoimitukset ja brändille räätälöidyt noutopalvelut.

 3. Kattavat luvat kemikaalien, elintarvikkeiden ja luomutuotteiden käsittelyyn.

 4. Helposti integroituva varastonhallintajärjestelmä ja läpinäkyvä raportointi.

 5. Lisäarvopalvelut kuten kokoonpanot ja ESD-suojattu työskentely.

 6. Hyvät valmiudet teknologian kuten RFID:n hyödyntämiseen.

Avialogis nyt auki

Baronan uusi logistiikkakeskus Avialogis sijaitsee Vantaan Viinikkalassa, suoraan Kehä III:n varrella.

Lue lisää

Logistiikan ulkoistamisen hyödyt

 • Aikaa ydinliiketoiminnalle. Kun Barona vastaa varastonne toiminnasta, voitte keskittyä omien ydintoimintojenne kehittämiseen.

 • Enemmän joustoa ja ennakoitavuutta kustannuksiin. Kun maksatte vain varaston toimintaan liittyvistä suoritteista, kustannuksista tulee läpinäkyvämpiä, joustavampia ja paremmin ennakoitavia. Jopa suuret sesonkivaihtelut voidaan hallita ilman yksikkökustannusten nousua. Saatte käyttöönne Baronan koko osaamisen sekä Baronan varastoissa myös tilat, laitteet, teknologian ja tietoliikenneratkaisut ilman yllätyksiä.

 • Vahva kumppanuus ja kehitystyö. Pitkäaikaisten asiakassuhteiden kokemuksella pystymme lupaamaan jatkuvan kehittämisen mallin kaikille asiakkaillemme. Saatte palvelunne edullisilla yksikkökohtaisilla kustannuksilla, ja kumppanuuden kehittäminen tuodaan osaksi johtamisen arkea. Baronan varastopalveluja käyttäessänne voitte hyötyä myös edullisista kuljetuskustannuksista suurten volyymien ansiosta.

Opas logistiikan ulkoistamiseen: näin onnistut ulkoistamishankkeessa

Yhteystietomme

Tarja Takala-Valtonen
Tarja Takala-Valtonen

Lue lisää varastopalveluista ja ulkoistamisesta

Mitä muuta tarjoamme logistiikkaan?Haluatko kumppanin, joka ymmärtää tilanteesi jo puolesta sanasta? Baronalla asioit aina logistiikan asiantuntijan kanssa.Katso logistiikan palvelut