Kasvun varaa?

Barona on ratkaisu.

Ota yhteyttä

Haluaisitko, että joku yksinkertaistaisi asioita? Tasoittaisi kuoppia kasvun tieltä?

Kun haluat voimakkaan, aikaansaavan kumppanin, Barona on ratkaisu. Teemme maailmastasi ennakoitavampaa, vaikeasta yksinkertaista, kasvun esteistä historiaa. Pidämme huolta, että liiketoimintasi ei hyydy kausien vaihteluun. Yrityksesi pitää saada kasvaa.

On vain yksi Barona. Työn, oppimisen ja hyvinvoinnin ratkaisujen talo. Autamme yrityksiä toimimaan, kasvamaan ja joustamaan vastuullisesti niin Suomessa kuin ulkomailla.

Meillä on keinot palvella ja kyvyt keksiä ratkaisut silloinkin, kun pitää luoda jotain aivan uutta. Osaamme yhdistää tietomme ja taitomme teknologiaan ja toimialojen erityisvaatimuksiin tavoilla, joihin kilpailijamme eivät pysty.

Jutellaan. Lupaamme, että saat meiltä uusia ajatuksia ja näkemyksiä eteenpäin.

Horizontal line

Mihin me uskomme?

  1. Ihminen

    Mainetekoja eivät tee yritykset vaan ihmiset. Uskomme, että ihminen on ikiaikainen supervoima. Ruokitaan jokaisen yksilön erityisyyttä, vaalitaan sitä mahtavaa vaikuttavuutta joka meistä jokaisella on.

  2. Teknologia

    Kun teknologia ja data kohtaavat ihmisen, ollaan suuren äärellä. Voisihan sitä hiljentyä ihmettelemäänkin, mutta sen sijaan haluamme tutkia, kokeilla ja luoda yhdistelmästä uutta. Rakennamme asiakkaidemme kanssa palveluiden innovaatioita ja alustoja, jotka ratkaisevat kasvun hidasteita.

  3. Rohkeus

    Olemme aina uskoneet, että rohkeat tekevät, rohkeat onnistuvat. Viemme myös asiakkaamme rohkeuden kynnykselle ja houkuttelemme astumaan sen yli. Rohkeus on avoimuutta, yhdessä tekemistä, vastuun jakamista.

Miten voimme auttaa?

Kasvu vailla asiantuntijaa? Laske hinta-arvio

Laske hinta asiantuntijan rekrytoinnille »

Alasi asiantuntijat valmiina ratkaisuihin

Kun etsit ratkaisua – nyt tai tulevaisuuteen
Kun etsit ratkaisua – nyt tai tulevaisuuteenEi yhdellä työkalulla taloa rakenneta. Eikä yritysten tulevaisuutta. Siksi palvelumme lävistävät asiakkaidemme liiketoiminnan haasteet yrityksen koosta ja elinkaaresta riippumatta.Lue lisää henkilöstöratkaisuista
Kaipaatko kumppania, joka tietää mistä puhut?
Kaipaatko kumppania, joka tietää mistä puhut?Kaikkien alojen asiantuntija – tai ainakin asiantuntija kaikille aloille. Baronalta saat sparrauspariksi juuri oman toimialasi asiantuntijan. Jos haluat päästä suoraan asiaan, ole yhteydessä oman toimialasi baronalaisiin.Tutustu toimialasi palveluihin
Barona on vastuullinen ratkaisu
Barona on vastuullinen ratkaisuVastuullisempi ja inhimillisempi työelämä – sitä me Baronalla rakennamme. Haluamme olla vastuullisen liiketoiminnan ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen suunnannäyttäjä.Lue lisää vastuullisuudesta

Kasvun lähteillä