Case 3 Kaveria: Henkilöstöresurssit riittävät ja joustavat Baronan kautta

Case 3 Kaveria: Henkilöstöresurssit riittävät ja joustavat Baronan kautta

  1. Haaste

    Jäätelöyritys 3 Kaveria tarvitsi pika-aikataululla työntekijän tuotantoon.

  2. Ratkaisu

    Barona toimitti osaavan tekijän tuotantoon vain muutamassa tunnissa. Mutta ei siinä vielä kaikki. Vuodessa toimijoiden suhde on syventynyt ja luottamus kasvanut. Henkilöstöresurssien riittävyyttä ratkotaan nyt yhdessä.

”Suosittelen Baronaa ja vahvasti! Barona on luotettava kumppani ja pitää sanansa. Asioista keskustellaan ja asiakas tietää tasan tarkkaan, missä mennään.”
Micael Saranpää, tuotantojohtaja, 3 Kaveria
Micael Saranpää, tuotantojohtaja, 3 Kaveria

3 Kaverin ja Baronan kumppanuuden vuosipäivänä jäätelökakkua koristi yksi kynttilä merkkinä vuoden kestäneestä yhteistyöstä. Yhteistyö alkoi siitä, että 3 Kaveria sai tarvitsemansa työntekijän tuotantoon vain muutamassa tunnissa yhteydenotosta, mutta vuodessa toimijoiden suhde on syventynyt ja luottamus kasvanut.

Henkilöstöresurssien riittävyyttä ratkotaan tänä päivänä yhdessä.

– Suosittelen Baronaa ja vahvasti! Barona on luotettava kumppani ja pitää sanansa. Asioista keskustellaan ja asiakas tietää tasan tarkkaan, missä mennään, toteaa 3 Kaverin tuotantojohtaja Micael Saranpää.

Kommunikaatio ja avoimuus syventävät yhteistyötä

Lähtö yhteistyöhön oli nopea, mutta vaikka nopeus yllätti Saranpään positiivisesti, kahden yrityksen välinen yhteistyö syvenee kumppanuudeksi vain jos myös muut asiat loksahtavat kohdilleen.

– Kahden yrityksen välisessä kumppanuudessa tärkeintä on kommunikaatio ja avoimuus. Kummatkin kommunikoivat avoimesti toisilleen, mitkä asiat menevät hyvin, missä on haasteita, mitä meidän pitää parantaa yhdessä ja miten saamme tämän toimimaan vielä paremmin, Saranpää kuvaa luottamuksellista yhteistyötä Baronan kanssa.

– Me toki autamme 3 Kaveria löytämään juuri oikeat tekijät kuhunkin tarpeeseen, mutta lisäksi käymme keskustelua siitä, miten kasvamme yhdessä toisiamme tukien. Uusia ideoita yhteistyön syventämiseen heitellään puolin ja toisin, täydentää Arto Töyrä, Baronan elintarviketeollisuustoimialan palvelujohtaja.

Tekijät vaihteleviin tarpeisiin ja sesonkeihin

Tuotannon vaihtelevat sesongit ja työn luonne edellyttävät, että jäätelöä saadaan aina purkkeihin, puikkoihin ja pakastealtaisiin tilausten mukaan. Työntekijöiden saatavuus onkin aivan olennainen osa 3 Kaverin toimintavarmuutta.

Barona poisti huolen resurssien riittävyydestä Saranpäältä.

– Minun ei tarvitse miettiä, riittääkö meillä resurssit. Ne riittävät Baronan kautta. Barona on tarpeeksi iso toimija, joka pystyy auttamaan meitä. Jos tarvitsemme yhtäkkiä kymmenen ihmistä – Barona auttaa.

Arto Töyrä
Arto Töyrä
Palvelujohtaja, elintarviketeollisuus

Teollisuus, Elintarviketeollisuus

+358 50 599 5007arto.toyra@barona.fi
Lue lisää ratkaisuista
Lue lisää ratkaisuistaVoisimmeko olla avuksi kuten 3 Kaverille? Lue lisää elintarviketeollisuuden ratkaisuista.Lue lisää