Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuus

Tarvitsetpa tekijöitä tuurauksiin, sesonkeihin tai pitkäaikaista kasvua turvaamaan, me tarjoamme sinulle ratkaisun. Kauttamme saat työntekijät elintarviketeollisuuden moninaisiin tehtäviin joustavasti ja yksilöllisesti tarpeittesi mukaan.

Onko hakijoista pulaa? Otetaan avuksi hakijamarkkinointi, jolla tavoitamme nopeasti ja enemmän elintarviketeollisuuden töistä kiinnostuneita ihmisiä. Tai etsitään tekijät ulkomailta kansainvälisen rekrytoinnin osaamistamme hyödyntäen.

Sinä olet elintarviketeollisuuden ammattilainen – ja niin olemme mekin. Baronalla on elintarviketeollisuuden rekrytointeihin, henkilöstöpalveluihin ja liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut tiimi.

Miksi Barona?

  1. Elintarviketeollisuuteen erikoistunut tiimi

    Tunnemme elintarviketeollisuuden bisneslogiikan, tuotannon tarpeet ja sesongit sekä tietysti työvoiman saatavuuden

  2. Keikoista vakituisiin, tuurauksista sesonkeihin

    Joustavuus. Se on yksi tärkeimmistä lupauksistamme. Tuomme työn ääreen sekä keikkatuuraajat, sesonkityöntekijät että vakituiset työntekijät pitkäaikaiseen tarpeeseen.

  3. Uudet keinot työvoiman saatavuuteen

    Otamme tehtävämme tosissaan. Kun työntekijöitä tarvitaan, käytössäsi on koko palveluvalikoimamme: hakijamarkkinointi, koulutuspolut, kansainvälinen rekrytointi, ulkoistaminen.

”Voin oikeasti luottaa Baronan näkemykseen siitä, millaisia työntekijöitä ja osaajia on tarjolla ja miten heidät löydetään ja houkutellaan. Lupauksille löytyy aina vastine.”
Petri Varjonen, tuotantojohtaja, Munax
Petri Varjonen, tuotantojohtaja, Munax

Esimerkkejä palveluistamme

Webinaari: Kansainvälinen rekrytointi teollisuusyrityksissä

Yhteystietomme

Arto Töyrä
Arto Töyrä
Palvelujohtaja, elintarviketeollisuus

Teollisuus, Elintarviketeollisuus

+358 50 599 5007arto.toyra@barona.fi

Lue kokemuksia Baronasta