Case Inari-Saariselkä Matkailu: Baronan rekrytointiasiantuntijoihin on helppoa luottaa

Case Inari-Saariselkä Matkailu: Baronan rekrytointiasiantuntijoihin on helppoa luottaa

  1. Haaste

    Inari-Saariselän Matkailulla avautui paikka markkinointijohtajalle, joka toimisi yrityksen toimitusjohtajan määräaikaisena sijaisena. Rekrytoitavan henkilön toivottiin vastaavan strategisesta suunnittelusta, budjetoinnista ja operatiivisesta työstä sekä kehittävän alueen markkinointia lyhyessä ajassa.

  2. Ratkaisu

    Barona otti rekrytoinnin hoitaakseen ja tehtävään löytyi nopeasti sopiva henkilö. Markkinointijohtajana aloittanut, pitkään Afrikassa asunut Hanna koki toisella puolella maapalloa olleeseen uramahdollisuuteen tarttumisen helpoksi Baronan mutkattoman rekrytointiprosessin ja asiantuntevien rekrytoijien ansiosta. Nykyään hän luottaa Baronan osaamiseen myös omissa toimeksiannoissaan.

”Baronan kanssa rekrytointiprosessi hoitui sujuvasti ja mukavassa hengessä. Heillä on erittäin asiantuntevat rekrytoijat, jotka ovat pitäneet yhteyttä vielä palkkaamisen jälkeen; itse asiassa he ovat auttaneet minua myös uuden markkinointikoordinaattorin löytämisessä.”
Hanna Kouri, Markkinointijohtaja, Inari-Saariselkä Matkailu
Hanna Kouri, Markkinointijohtaja, Inari-Saariselkä Matkailu

Matkailualalla pitkään työskennellyt Hanna Kouri sai uralleen uuden mielenkiintoisen käänteen, kun hän siirtyi sijaistamaan toimitusjohtajaa Inari-Saariselän Matkailun markkinointijohtajana. Muutto Afrikan lämmöstä takaisin Suomeen osoittautui erinomaiseksi päätökseksi, sillä määräaikainen markkinointijohtajan työtehtävä on tarjonnut Hannalle toivottuja uusia haasteita.

– Inari-Saariselän Matkailu on aluemarkkinointiorganisaatio. Edustamme Inarin ja Utsjoen kuntaa sekä noin sataa matkailualan yritystä alueella. Toimimme matkailuyritysten paikallisena edunvalvojana ja pyrimme parantamaan alueen saavutettavuutta, digitaalisuutta sekä muun muassa matkailun vastuullisuutta, kuvailee Hanna Kouri.

Kotimaan matkailu tarjoaa mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä

Kehitys- ja muutosjohtamisen parissa uraa luoneelle Hannalle määräaikainen positio näyttäytyi ainutlaatuisena mahdollisuutena uusille kokemuksille ja haasteille. Vaativat ja varsin vaihtelevat työtehtävät tekevät päivistä antoisia, unohtamatta työn tärkeää merkitystä kotimaan matkailun kehitykselle.

Olen koulutukseltani MBA ja minulla on vahva tausta erilaisista viestinnän sekä kehitys- ja muutosjohtamisen tehtävistä. Minulle määräaikainen markkinointijohtajan työpaikka oli mielenkiintoinen mahdollisuus, sillä pääsen nyt kehittämään alueen markkinointia hyvin lyhyessä ajassa. Toimitusjohtajan sijaisena vastaan niin strategisesta suunnittelusta, budjetoinnista kuin myös operatiivisesta työstä. Haastava työ sopii kaltaiselleni tavoitteelliselle ihmiselle, joka haluaa kehittää ja tehdä muutoksia, Hanna kertoo.

Päteviin rekrytointiasiantuntijoihin on helppoa luottaa isoissa elämänmuutoksissa

Afrikasta Inari-Saariselän Matkailulle Hanna päätyi Baronan mutkattoman rekrytointiprosessin kautta. Objektiivisten ja välittömien rekrytointiasiantuntijoiden avulla oli helppoa tarttua uramahdollisuuteen toisella puolella maapalloa, ja nykyään Hanna luottaa Baronan osaamiseen myös omissa toimeksiannoissa.

– Baronan kanssa rekrytointiprosessi hoitui sujuvasti ja mukavassa hengessä. Heillä on erittäin asiantuntevat rekrytoijat, jotka ovat pitäneet yhteyttä vielä palkkaamisen jälkeen; itse asiassa he ovat auttaneet minua myös uuden markkinointikoordinaattorin löytämisessä. Työni markkinointijohtajana täällä pohjoisessa on erittäin vaihtelevaa ja monipuolista, enkä koe täällä kahta samanlaista päivää. Parasta työssäni on ehdottomasti yhteistyö kuntien ja jäsenyritysten kanssa, minkä lisäksi koen työn erittäin merkitykselliseksi kotimaisen matkailun kannalta. Täällä pohjoisessa on hyvä tekemisen meininki, Hanna kuvailee.

Nosto lue lisää markkinoinnin ja viestinnän alan rekrytointiratkaisuista
Lue markkinoinnin ratkaisuistaVoisimmeko olla avuksi kuten Inari Saariselkä Matkailulle? Lue lisää markkinoinnin ja viestinnän alan ratkaisuistaLue lisää