Case Pakrak: Baronalta rakennusmiehiä ennätysajassa

Case Pakrak: Baronalta rakennusmiehiä ennätysajassa

  1. Haaste

    Pakrak on pääkaupunkiseudulla toimiva vuonna 1994 perustettu suomalainen rakennusyritys, jonka palveluihin kuuluvat niin uudis- kuin korjausrakentaminen. Pakrak tarvitsi osaavia työntekijöitä vaihteleviin työtehtäviin rakennustyömaalle ja perus- jakorjausrakentamisen pariin. Haaveina oli saada nopealla aikataululla hommansa osaavia tekijöitä työmaalle.

  2. Ratkaisu

    Pitkään jatkunut yhteistyö Baronan kanssa on toiminut moitteettomasti ja Pakrakin työnjohtaja on kiitollinen siitä, että Barona on pystynyt toimittamaan rakennusmiehiä työmaalle nopealla aikataululla – vaikka tilanteet elävät ja muuttuvat lähes päivittäin.

”Erittäin tärkeää on se, että meillä on osaavia työntekijöitä täällä. Erityisen plussan annan siitä, että porukkaa saadaan erityisenkin nopealla aikataululla töihin Baronan kautta.”
Pasi Mörsky, vastaava työnjohtaja, Pakrak Oy
Pasi Mörsky, vastaava työnjohtaja, Pakrak Oy

Pakrak Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva vuonna 1994 perustettu suomalainen rakennusyritys, jonka palveluihin kuuluvat niin uudis- kuin korjausrakentaminen. Pakrak tarvitsi osaavia työntekijöitä vaihteleviin työtehtäviin rakennustyömaalle ja perus- jakorjausrakentamisen pariin. Haaveina oli saada nopealla aikataululla hommansa osaaviatekijöitä työmaalle.

Pakrakin työnjohtaja Pasi Mörsky on tottunut ja tykästynyt Baronan toimintatapaan. Pitkään jatkunut yhteistyö Baronan kanssa on toiminut moitteettomasti, ja Mörsky on työnjohtajana kiitollinen siitä, että Barona on pystynyt toimittamaan rakennusmiehiä työmaalle nopealla aikataululla. Yhteistä huumoria ei ole töiden lomassa unohdettu!

Lue työmaiden ratkaisuista
Lue työmaiden ratkaisuistaVoisimmeko olla avuksi kuten Pakrakille? Lue lisää rakennusalan ratkaisuista.Lue lisää