Mitä jos työelämä muuttuu? Mitä jos ei jaksa? Mitä jos robotit vievät meidän työt?

Mitä jos työelämä muuttuu? Mitä jos ei jaksa? Mitä jos robotit vievät meidän työt?

Tule seuraamaan rohkeaa keskustelua työelämän tulevaisuudesta.

Mitä jos? on viisiosainen keskustelusarja, jonka jokaisessa jaksossa käsittelemme aihetta eri teemojen kuten teknologian, työssä jaksamisen, monimuotoisuuden, robotiikan ja osaamisen muutoksen näkökulmien kautta. Keskustelemassa ovat oman alansa huippuosaajat sekä Baronan asiantuntijat. Keskustelua luotsaa Baronan markkinointikippari, Aarne Töllinen.

Katso sinua eniten kiinnostavat jaksot tai vaikka koko sarja!

Voit tutustua jaksojen teemoihin ja vieraisiin tarkemmin alempaa, samoin kuin Perttu Pölösen Mitä jos? -videosarjaan.

Katso myös videot!

Futuristi ja kirjailija Perttu Pölönen pohtii meitä kaikkia koskettavia työelämäaiheita Mitä jos? -videosarjassa.

Mitä jos osaaminen vanhenee nopeammin kuin uudistuu? Maailma muuttuu nopeasti. Työelämässä se tarkoittaa jatkuvaa uuden oppimista. Vanheneeko organisaatioiden osaaminen nopeammin kuin uudistuu?

Mitä jos nuorten odotukset työelämälle mullistavat vanhat rakenteet? Työn merkitykselliyys, yritysten arvot, työn rooli elämässä. Z-sukupolvelle työ ei edusta samaa kuin aiemmille sukupolville.

Mitä jos osaamista menetetään suurten ikäluokkien eläköityessä? Miten vaikuttaa suurten ikäluokkien poistuminen työelämästä? Miten osaaminen varmistetaan yrityksissä tulevaisuudessakin?

Mitä jos yrityksesi ei onnistu hyödyntämään monimuotoisuutta? Työntekijöiden erilainen osaaminen, kokemus, näkemykset ja mielipiteet ovat organisaation vahvuus ja kehittymisen edellytys. Miten monikulttuurisuus tukee organisaation osaamista?

Mitä jos työn tekeminen muuttaa muotoaan? Mitä jos etätyö jää pysyäkseen? Voiko (paikka)riippumattomuus varmistaa parhaan osaamisen ja parhaat tiimit?

Mitä jos työsuhteiden muodot muuttuvat? Mitä jos työntekijät haluavat päättää omasta työajastaan ja -paikastaan? Miten organisaatiosi mahdollistaa erilaiset työsuhteiden muodot?

Mitä jos organisaatioiden rakenteet vanhenevat? Mitä jos yritykset eivät pysy teknologisen kehityksen vauhdissa? Mitä jos organisaatioiden rakenteet ja tehtävänkuvat ovat jo nyt vanhentuneita?

Mitä jos työntekijäsi eivät jaksa? Henkilöstön työssäjaksaminen on haaste monissa organisaatioissa. Luvuissa se on miljardien eurojen ongelma.

Mitä jos robotit vievät meidän työt? Mitä jos tulevaisuudessa robotit vievät meidät työt? Mitä jos organisaatiosi ei pysty vastaamaan digitalisaation muutosvaateisiin?

Mitä jos tilaisit Baronan uutiskirjeen?Pysy ajan tasalla työelämän tuoreimmista trendeistä ja ajatuksia herättävistä keskustelunaiheista. Tilaa Baronan uutiskirje.Tilaa uutiskirje