Case Tackork Gård & Marina​: Kokki keittiöön vain neljässä päivässä

Case Tackork Gård & Marina​: Kokki keittiöön vain neljässä päivässä

  1. Haaste

    Nauvossa sijaitseva Tackork Gård & Marina on auki ympäri vuoden, mutta kesäisin toiminta laajenee kesälomalaisten ansiosta. Tavallisesti Tackorkissa työskentelee 10–15 henkeä, mutta alkukesästä 2020 huomattiin, että kokille voisi olla tarvetta. Kesän aikana tarve syntyi myös toiselle osaavalle käsiparille.

  2. Ratkaisu

    Barona valikoitui kumppaniksi nopeuden, laadukkuuden ja tehokkuuden ansiosta. Prosessi hoidettiin suoraviivaisesti, eikä erillistä rekrytointikampanjaa tarvinnut järjestää. Lopulta kokki löytyi vain neljässä päivässä. Kesän aikana syntynyt tarve toiselle käsiparille hoitui Baronalta nopealla aikataululla. Tackorkin omistaja oli erityisen tyytyväinen yhteydenpitoon ja käytössä oleviin järjestelmiin.  ​

”Aina sai yhteyden, kun oli jotain kysyttävää ja myös järjestelmät olivat helppoja käyttää. Koska Barona on tehnyt tätä kauan, he osaavat tämän prosessin. He ovat hioneet sen huippuunsa!”
Arttu Määttä, henkilöstöpäällikkö, Tackork Gård & Marina​
Arttu Määttä, henkilöstöpäällikkö, Tackork Gård & Marina​

Tackork Gård & Marina on kuvankauniin Nauvon saaristoalueella sijaitseva matkailupalveluja tuottava marjatila, joka tarjoaa sekä yksityiseen käyttöön että yrityksille paikan lomailuun tai räätälöityjen tilaisuuksien järjestämiseen. Kesän alussa Tackorkissa syntyi tarve lisäkäsille ja kumppaniksi valikoitui Barona. 

Tackork Gård & Marina on auki ympäri vuoden, mutta kesäisin toiminta laajenee asiakaskunnan lisääntyessä ja vierasvenesataman täyttyessä kesälomalaisista.  

Tarve kokille yllätti – nopea ratkaisu oli mielekäs

Tavallisesti Tackorkissa työskentelee 10–15 henkeä, mutta alkukesästä 2020 tilalla huomattiin, että kokille voisi olla tarvetta. Tackorkin Arttu Määttä otti yhteyttä Baronaan ja osaava kokki löytyi työhön ennätyksellisen nopeasti.  

Koronatilanteen ja sen aiheuttamien lomautusten vuoksi työvoimaa oli vapautunut muista tehtävistä ja yhteistyöstä vastanneella Marja Velinillä oli tämän vuoksi mielessään välittömästi sopiva kandidaatti täyttämään kokin positio.  

Kesän aikana tarve syntyi myös toiselle osaavalle käsiparille ja yhteistyössä Baronan kanssa löydettiin nopealla aikataululla myös toinenkin kokki Tackorkiin. 

– Barona valikoitui kumppaniksi, koska Baronalta saimme siihen tietynlaisen laatutakuun ja nopeuden, kommentoi Arttu.  

Barona oli nopea ja tehokas

Nopeudesta kertoi se, kun Tackork otti Baronaan yhteyttä torstaina, ja jo seuraavana maanantaina ensimmäinen kokki pääsi aloittamaan uudessa työssään. Prosessi saatiin siis hoidettua todella suoraviivaisesti, eikä erillistä rekrytointikampanjaa tarvinnut järjestää. 

Sen lisäksi, että kiitosta saatiin rekrytointiprosessin nopeudesta ja tehokkuudesta, Arttu oli erityisen tyytyväinen myös yhteydenpitoon ja käytössä oleviin järjestelmiin.  

– Aina sai yhteyden, kun oli jotain kysyttävää ja myös järjestelmät olivat helppoja käyttää. Koska Barona on tehnyt tätä kauan, he osaavat tämän prosessin. He ovat hioneet sen huippuunsa!  

Lue horecan ratkaisuista
Lue horecan ratkaisuistaVoisimmeko olla avuksi kuten Tackork Gård & Marinalle? Lue lisää ravintola-alan ratkaisuistamme.Lue lisää horecasta