Suomen suurimpiin työllistäjiin kuuluva Barona käynnistää vastuullisuustekojen sarjan

Barona 1.5.2019

Barona on uudistanut brändi-ilmeensä ja samalla kirkastanut pääviestiään työnhakijoille. Barona on tutkinut tarkkaan kohderyhmiään ja samalla tunnistanut vastuunsa nuorten alle 25-vuotiaiden merkittävänä työllistäjänä ja tukijana työuran alkumetreillä. Nyt tämä työ tehdään näkyväksi vastuullisuustekojen sarjalla, jonka käynnistää Baronan Työelämän traineri -kampanja. 

”Työllistämme vuosittain 30 000 ihmistä, joista 65 % prosenttia on alle 25-vuotiaita. Tämän lisäksi meille hakee vuosittain yli 100 000 ihmistä töihin, joista iso osa on milleniaaleja. Merkitystämme nuorten työllistäjänä ei voi väheksyä. Mikä vaikutus sillä on nuorelle nyt ja myöhemmin, että olemme onnistuneet auttamaan häntä työn löytymisessä? Me tiedämme, että iso ja positiivinen", Baronan toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen kertoo.

Kampanjan tarkoituksena on tehdä näkyväksi baronalaisten halu auttaa työnhakijoita muutoinkin kuin perinteisen rekrytoinnin keinoin. Nämä keinot pitävät sisällään mm. työnhakuvalmennuksia, yksilö- ja ryhmäsparrausta, verkkokursseja ja vierailuja eri kouluissa ja järjestöissä. Moniin baronalaisten tarjoamiin valmennuksiin ja tilaisuuksiin on jo nyt voinut osallistua maksutta ja jatkossa tarjonta laajenee.  

”Olemme yli vuoden ajan työstäneet baronalaisten kanssa sitä, millaista työelämää haluamme olla rakentamassa yhdessä työntekijöidemme ja asiakasyritystemme kanssa. Kampanjamme linkittyy osaksi kokonaisvaltaista brändi- ja strategiauudistustamme, jossa tärkeimpänä arvonamme on vastuullisuus. Brändilupauksemme on olla inhimillinen uudistaja ja haluamme, että myös toimintamme viestii välittämisen kulttuuria”, Vanhala-Harmanen jatkaa.

Baronan Työelämän traineri -kampanja jatkuu loppuvuoteen asti. Barona.fi/traineri -kampanjasivustolla pystyy ilmoittautumaan maksuttomiin valmennuksiin ja tapahtumiin. Baronan uusi visuaalinen ilme ja viestit näkyvät sosiaalisessa mediassa, verkkosivustolla sekä toimistoissa yli 30 paikkakunnalla Suomessa ja kansainvälisesti mm. Ruotsissa ja Virossa.

Vuonna 1999 perustettu Barona on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja työllistämme vuosittain yli 30 000 ihmistä. Rakennamme parempaa työelämää ja yhteiskuntaa auttamalla ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Palveluihimme kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut. Toimintaamme ohjaa vapaus, vastuullisuus, rohkeus ja yhdessä tekeminen. Toimimme Suomessa yli 30 paikkakunnalla ja kansainvälisesti 10 maassa.