Sopiva työ -palvelu: Onnistumistarina, L&T

 

Sopiva työ on Ilmarisen ja Baronan yhteinen palvelu, jonka tavoitteena on pidentää työuria. Jos nykyinen tehtävä ei enää sovi työntekijälle, voidaan hänelle löytää työkykyä ja osaamista vastaava, sopivampi työ.Pyritään siis löytämään yksilöille työkykyään paremmin vastaavat työt.

L&T:n HR-kehityspäällikkö Päivi Tynin mukaan Sopiva työ on tärkeä osa L&T:n työkykyjohtamisen ohjelmaa ja sen avulla on onnistuttu auttamaan heidän entisiä työntekijöitä uusille urille. L&T:llä on paljon työtehtäviä, joissa fyysinen toimintakyky on merkittävässä asemassa, mutta heillä tehdään myös paljon tietotyötä –  Sopiva työ -palvelu soveltuu molempiin. Tyni uskookin L&T:n työkykyohjelman tuloksien jatkuvan parantumisen olevan seurausta muun muassa Ilmarisen ja Baronan Sopiva työ –palvelusta.

Kokemuksia Sopiva työ -palvelun henkilöasiakkailta

Tiina oli L&T:llä siistijänä, mutta fyysinen työkyky aleni sairauden seurauksena eikä hän enää voinut jakaa kovaa fyysistä toimintakykyä vaativassa tehtävässä. Ilmarisen tukeman ammatillisen kuntoutuksen kautta Tiina pääsi opiskelemaan journalismia ja työskentelemään unelma-ammattinsa sisällöntuotannon parissa.

Kristiina oli hänelle liian haastamattomassa tehtävässä, ja pitkäaikainen työn ja voimavarojen yhteensopimattomuus johti alentuneeseen työkykyyn. Sopiva työ –palvelun ja siihen kuuluvan uravalmennuksen kautta Kristiina löysi osaamistaan vastaavan, haasteellisemman, työn ja elämän ilo palasi.

Lue lisää Baronan työkykyjohtamisen palveluista täältä.

Katso animoitu video Ilmarisen ja Baronan Sopiva työ -palvelusta täältä.

Kalle Pulkkanen-image
Ota yhteyttä:
Kalle Pulkkanen
Palvelujohtaja, Työkykypalvelut
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Uusimmat kokemukset

Takaisin kokemuksiin