Haluatko osaamista ja ammatin, jotka työllistävät sinut tulevaisuudessakin? Metallialan ammattilaisille on kysyntää. 🔧

Metallialan koulutusta nyt tarjolla Joensuussa!

Tutustu Pohjois-Karjalan Metallimestari-ohjelmaan ja hae mukaan. Nyt avoinna oleva koulutus on työvoimakoulutus. Työstämme sinusta teräksinen osaajan, joka löytää paikkansa työelämässä.

Opiskele koneistajaksi, särmääjäksi tai hitsaajaksi. Mikä sinua kiinnostaa?

Koneistaja

Sorvaa tulevaisuutesi kuntoon! Koneistajana valmistat metallista koneenosia työpiirustusten mukaan. Työmenetelmiä ovat sorvaus, jyrsintä ja hionta. Ala on digitalisoitunut: tuotteet valmistetaan CNC-ohjatuilla työstökoneilla, ja työ sisältää myös työstökoneiden ohjelmointia. Koneistajan ammatissa tarvitset paitsi työn ja materiaalien tuntemusta myös tarkkuutta ja huolellisuutta. Työskentelet konepajoissa, metalli- ja konekorjaamoissa sekä teollisuuden kunnossapitoyrityksessä.

Hitsaaja ja särmääjä

Täyttä terästä ja silkkaa särmää! Hitsaajana tai särmääjänä valmistat metallista erilaisia kappaleita ja tuotteita. Hyödynnät työssäsi piirustuksia sekä tietotekniikkaa. Särmääjänä työtäsi on taivuttaa ja särmätä metallilevyjä piirusten mukaan erilaisiin muotoihin särmäyskoneilla. Hitsaajana liität osat yhteen hitsaamalla, niittaamalla, juottamalla tai ruuvaamalla. Työpaikkoja hitsaajille tarjoavat ohut- ja vahvalevy- sekä teräsrakenteita valmistavat yritykset.

Haluatko uuden ammatin ja työn? Hae nyt!

Töitä on tarjolla metallialan osaajille, joten hae nyt mukaan koulutukseen. Opit uuden ammatin koneistajana, hitsaajana tai särmääjänä ja nappaat työpaikan!

 

Lue lisää ja hae

Koulutus täynnä käytännön kipinää

Opinnot ovat käytännönläheisiä ja opintojen jälkeen voit ponnistaa suoraan työhön! Opiskelu tapahtuu nykyaikaisissa tiloissa samoilla koneilla ja työvälineillä, joita käytetään myös työelämässä.

Siun näköiset opinnot

Koulutuksen aikana osaamistasi kartoitetaan ja saat henkilökohtaisen suunnitelman. Suunnitelmassa määritellään mitä aiheita sinun olisi hyvä oppia ja mitä jo osaat – suhteessa tavoitteenasi olevaan työpaikkaan. Voit joko syventää osaamistasi tai opetella täysi uusia tekniikoita.

Metallimestari Riverian metallialan koulutukset

Opiskele metallialaa Joensuussa

Pohjois-Karjalan metallialan koulutukset järjestää Riveria, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä.

Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, osaavia käsiä tarvitaan työpaikoille nopeasti.

Riveria Metallimestari

Alueen yritykset etsivät uusia osaajia - oletko se sinä?

Mietitkö, onko alalla töitä? Voimme luvata, että on!

Lukuisat Pohjois-Karjalassa toimivat metallialan yritykset ovat mukana Metallimestari-hankkeessa. Ne etsivät alan osaajia nykyisiin ja tuleviin tarpeisiinsa. Metalliala on kovassa kasvussa ja uusia tekijöitä tarvitaan heti. Vapailla markkinoilla osaajia ei ole, joten yritykset haluavat olla tukemassa mahdollisuuksia kouluttautua alalle. Avoinna olevien koulutusten myötä on mahdollista työllistyä Metallimestari-hankkeen yhteistyöyrityksiin.

Paljonko uusia osaajia tarvitaan eri rooleihin? 

Metallimestari-hankkeessa Pohjois-Karjalassa mukana olevat yritykset ovat ennustaneet, monelleko uudelle osaajalle he voivat lähitulevaisuudessa tarjota työpaikan.

 

Metallimestari Pohjois-Karjala avoimet metallialan paikat

Nämä yritykset Pohjois-Karjalassa odottavat tekijöitä. Tartu siis tilaisuuteen. Hanki koulutuksesta osaaminen ja ole se, jolle seuraavaa avointa työpaikkaa tarjotaan! 

Metallimestari Pohjois-Karjala yritykset

Millaisia Metallimestareita etsitään?

“Jos siulla on tennarit jalassa ja oikkee asenne, olet just sopiva!”


Sytyt metallialan töistä.
 Metallimestari-ohjelmaan haetaan metallialan töistä innostuneita ja kiinnostuneita.

Tuore alalla. Sinulla ei tarvitse olla metallialan työkokemusta tai koulutusta. Metallimestareissa opit, kouluttaudut ja saat taidot alan työtehtäviin.

Uuteen rooliin. Jos oletkin jo metalliosaaja, meillä on tarjolla sinulle alan koulutusta ja mahdollisuus vaativampiin tehtäviin.

Kipinöikö? Hyvä! Hae mukaan!

Näin haet mukaan Metallimestari-ohjelmiin

Jos olet kiinnostunut työllistymään metallialalle, nyt sinulla on väylä auki hommiin! Jätä vain hakemuksesi!

1) Tutustu tarjolla olevaan koulutukseen. Sivun yläosassa on kerrottu avoimesta koulutuksesta, jonka tavoitteena on tarjota osaaminen, jolla työllistyt metallialalle.

2) Jos kiinnostuit, varaa 15 minuuttia hakemuksen täyttämiseen.

3) Jos vielä  jäit miettimään, jätä yhteystietosi chatbottiimme. Otamme yhteyttä sinuun, niin jutellaan tarkemmin tilanteestasi!

4) Täytä hakemus.

5) Jää odottamaan yhteydenottoa ja valmistaudu tarttumaan toimeen!

Metallimestari – mikä se on?

Metallimestari-ohjelma on väylä metallialan töihin. Se on syntynyt metallialan osaajia tarvitsevien yritysten tarpeista. Metallimestari-ohjelmien kautta saatetaan yhteen työpaikkaa etsivät metallialan osaajat ja metallialalle haluavat sekä yritykset, joiden elinehto on osaavat, asialleen vihkiytyneet ammattilaiset. Metallimestari-ohjelmien kautta on tarjolla koulutusta ja työpaikkoja.

Metallimestarin koneenkäyttäjänä häärii Barona, työelämän, työllistymisen ja työmarkkinoiden asiantuntija. Barona kokoaa yhteen eri puolilla Suomea osaajia etsiviä yrityksiä, metallialan koulutusta tarjoavia tahoja sekä metallialasta kiinnostuneita työnhakijoita. Metallimestari-hanketta tukevat TE-toimistot, ELY-keskukset sekä Teknologiateollisuus ry.

Teknologiateollisuus logo.

 

Yritys – etsitkö uusia metallialan osaajia? Lähde mukaan Metallimestareihin!

Haluatko yritykseesi töihin rautaisia osaajia? Oletko etsinyt ammattitaitoisia metallialan työntekijöitä, mutta sopivia ei ole löytynyt? Lähde mukaan Metallimestarit-yhteistyöyritykseksi. Etsimme ja koulutamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat osaajat, niin olet valmis tulevaan!

Baronan koulutuspalvelut tarjoaa erilaisia koulutusratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin ja tulevaisuuden työvoiman hankintaan. Olemme erikoistuneet laajojen rekrytointikoulutusten toteuttamiseen esimerkiksi teollisuuden alalla tehtäviin, joihin ei suoraan löydy osaajia työmarkkinoilta.

Jos olet kiinnostunut työllistämään metallialan osaajia Pohjois-Karjalassa, ole yhteydessä! 

Timo Vainikainen, 050 037 8580, timo.vainikainen@barona.fi

 

 

Siirry etusivulle: www.metallimestari.fi