Fonum – haluatko mukaan voittajatiimiin?

Fonum – haluatko mukaan voittajatiimiin?

Etsimme Fonumille uusia vahvistuksia – oletko se kenties sinä?

Fonumilla päivät ovat vauhdikkaita ja työilmapiiri rento. Meillä ei pönötetä, vaan pääset mukaan tekemisen meininkiin ja samalla kehittämään omaa osaamistasi!

Tiimiläisiämme yhdistää aito kiinnostus asiakaspalveluun ja myyntiin. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa palkkapussisi suuruuteen, sillä meillä työpanoksesi huomioidaan!

Fonum avoimet työpaikat

Kuusi syytä hakea Fonumille

Tiivis yhteishenki

Työntekijöiden viihtyvyys on Fonumille ensisijaisen tärkeää. Haluamme tarjoa jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden työskennellä erinomaisessa yhteisössä. Fonumilla tarjoamme rennon työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Panostamme kasvuun

Fonum panostaa vahvasti kasvuun – niin työntekijöiden kuin yrityksenkin. Etsimme kasvavaan joukkoon jatkuvasti uusia työntekijöitä ja koulutamme jokaisesta meisselinheiluttamisen ammattiosaajaan.

Kannustava palkkaus

Fonum tarjoaa loistavat mahdollisuudet edetä uralla. Fonumilla on myös kannustava palkkaus, johon voit vaikuttaa omalla työpanoksellasi!

Kestävää liiketoimintaa ja hyvää ympäristölle

Fonumilla rakennetaan kestävää liiketoimintaa myös ympäristön näkökulmasta. Keskeinen ajatus on se, että yksi korjattu puhelin on yksi valmistettu puhelin vähemmän. Puhelimen korjaaminen tai käytetyn puhelimen ostaminen on ympäristöystävällinen valinta.

Luotettavaa puhelinhuoltoa nopeasti

Fonumilla asioiminen on nopeaa ja vaivatonta. Fonumilla vaihdetaan kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Kaikille huoltotöille ja varaosille myönnetään kattava elinikäinen takuu.

Korjaamisen oppii helposti

Me opetamme sinut korjaamaan laitteen kuin laitteen! Meillä saat kattavan perehdytyksen työhön.

Fonum
FonumFonum huoltaa, ostaa ja myy puhelimia. Fonum on Suomen suurin puhelinhuolto ja nopeasti kasvava käytettyjen puhelimien verkkokauppa, palvelua verkossa ja 25 myymälässä ympäri Suomea. Fonumilla saa hyvityksen vanhasta puhelimesta, voi ostaa kunnostetun uudenveroisen puhelimen tai korjauttaa rikkoutuneen laitteen nopeasti. Fonumilla on myös kattava tarvikevalikoima ja asiantuntijapalvelut. Kun asia koskee älypuhelimia, Fonum on se paikka, jonka puoleen kääntyä! Jos haluat tietää lisää työtehtävistä tai rekrytointiprosessista, voit olla yhteydessä Kaisa Kemppaiseen kaisa.kemppainen@barona.fi