OMAN ALAN TÖIHIN?

URA TULEVAISUUDEN ALALLA ODOTTAA SINUA!

Oletko korkeakouluopintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut tulevaisuuden asiantuntija? Etsit ehkä ensimmäistä oman alan työtä HR-koordinaattorina, Assistant Controllerina tai johdon assistenttina? Meillä on asiakkaina satoja eri yrityksiä – on suurta, keskisuurta ja start upia, kotimaista ja kansainvälistä. Tästä joukosta löytyy varmasti sinulle sopiva tehtävä ja työkulttuuri.

 

Valitse alla olevista boxeista minkä alan tehtävistä olet kiinnostunut ja jätä meille yhteystietosi ja CV:si. 

EXTRA: Kerro millaiset tehtävät kiinnostavat sinua ja miksi olisit paras valinta asiakkaillemme.

 

OLE NOPEA JA VARAA AIKA PIKAHAASTATTELUUN

Haluatko hioa haastattelutaitojasi kuntoon ja päästä juttelemaan rekrytoijan kanssa tarkemmin osaamisestasi? 30 nopeinta ilmoittautunutta pääsee mukaan lyhyeen videohaastatteluun, jonka aikana sinulla on mahdollisuus kertoa itsestäsi hieman enemmän kuin CV ja hakemus kertovat. Samalla pääset kysymään ja kuulemaan lisää Baronasta ja saat palautetta haastattelutaitoihin liittyen.

AVOIMET TYÖPAIKAT

BLOGIT -

BUSINESS CONTROLLER  – ETURIVIN PAIKKA YRITYKSEN SUUNNAN MÄÄRITTÄMISEEN?

Business controllerin tehtävät ovat nyt todella haluttuja ja trendikkäitä. Mikä tekee Business controllerin työstä mielenkiintoisen? Entä miten tehtävässä menestyy? Työelämässä olevat BC:t kertovat avainkyvykkyyksistään ja roolin tulevaisuudesta.

LUE LISÄÄ

DATAA, YLLÄTYKSIÄ JA TULEVAN ENNUSTAMISTA – ANALYYTIKKONA RAHOITUSALALLA

Suosittuun analyytikon työhön sisältyy tiedon hankintaa eri lähteistä, tiedon analysointia sekä erilaisten suositusten tekemistä tämän analysoinnin perusteella. Analyytikon työn voisi tiivistää talouden ilmiöiden ja yritysten seuraamiseen sekä niiden tulevaisuudennäkymien ennustamiseen.

LUE LISÄÄ

REKRYTOIJAN TYÖ – TÄYDELLISEN MATCHIN ETSIMISTÄ VAI TULIPALOJEN SAMMUTTELUA?

Monilla saattaa olla rekrytoijan työstä varsin yksipuolinen kuva. Mutta mitä rekrytoijan työ oikeasti on, millaiset ominaisuudet auttavat työssä menestymisessä sekä miltä tulevaisuus tällä kentällä näyttää?

LUE LISÄÄ

HR-ASIANTUNTIJATYÖ – MIKÄ HR-ALASSA KIINNOSTAA?

Henkilöstöhallinnon työtehtävät ovat jo pitkään olleet todella kilpailtuja ja trendikkäitä. HR-kentällä on tarjolla monenlaisia työtehtäviä, mutta mikä HR-työssä kiehtoo, mitä HR-tehtävät pitävät sisällään ja miten HR-tehtävät tulevat tulevaisuudessa muuttumaan?

LUE LISÄÄ

TYÖHAASTATTELUVINKIT

TUTUSTU YRITYKSEEN

TUTUSTU YRITYKSEEN

Ota selvää mitä yritys tekee, minkälaisia palveluja ja tuotteita se kehittä ja millaiseen tiimiin olisit mahdollisesti menossa. Kannattaa tutustua myös yrityksen arvoihin ja kulttuuriin, näin osaat paremmin arvioida sitä, onko yritys sinulle sopiva työpaikka ja myös kertoa siitä haastattelussa.

OLE AJOISSA PAIKALLA

OLE AJOISSA PAIKALLA

Kuulostaa itsestäänselvältä, mutta rekrytoijat törmäävät jatkuvasti kandeihin jotka ovat myöhässä. Lähde siis liikkeelle ajoissa ja varaudu mahdollisiin matkalla tapahtuviin yllätyksiin, kuten liikenneonnettomuuksiin ja eksymisiin. Ja jos jostakin syystä huomaat olevasi myöhässä, ilmoita siitä heti pahoittelujen kera.

VALMISTAUDU KYSYMYKSIIN

VALMISTAUDU KYSYMYKSIIN

Varaudu vastaamaan työhaastattelussa ainakin näihin kysymyksiin:

  • Kerro hieman itsestäsi?
  • Mitkä ovat vahvuutesi ja heikkoutesi?
  • Mikä tässä tehtävässä ja yrityksessä houkuttelee sinua?
  • Mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteesi?

VARAA TARVITTAVAT DOKUMENTIT VALMIIKSI

VARAA TARVITTAVAT DOKUMENTIT VALMIIKSI

Työhaastatteluun kannattaa ottaa mukaan työtodistukset aiemmista työpaikoista ja koulutuksista sekä mahdollinen portfolio ja muut työnäytteet. Myös tieto mahdollisista suosittelijoista kannattaa varata mukaan.

OTA RENNOSTI

OTA RENNOSTI

Vaikka työhaastattelu voikin olla jännitävää, yritä rentoutua ja olla oma itsesi. Työhaastattelu on kaksipuolinen tilanne, jossa molemmilla osapuolilla tulisi olla yhteinen tavoite: oikean työpaikan ja työntekijän yhdistäminen.

ÄLÄ LANNISTU

ÄLÄ LANNISTU

Aina työhaastattelu ei johda haluttuun lopputulokseen eli uuteen työpaikkaan. Älä kuitenkaan lannistu. Ehkä seuraava haastattelu jo natsaa, ja jokainen käyty työhaastattelu tarjoaa sinulle arvokasta kokemusta jatkoon.

 

MIKÄ IHMEEN BARONA?

Tarjoamme sinulle innostavia työtehtäviä Suomessa ja kansainvälisesti. Voit tehdä meillä töitä hetken tai viipyä vuosia – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Vuosittain löydämme työpaikan yli 30 000 ihmiselle.