Barona

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur accumsan massa dui.

Olemme rohkeita tulevaisuuteen katsovia tekijöitä, ratkaisijoita ja asiantuntijoita. Rakennamme tulevaisuuden työelämää kehittämällä ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan.

Ydinosaamistamme on työn ja sen tekijän optimaalinen yhteensovittaminen. Tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudenkestävät henkilöstöratkaisut yrityksen kehityskaaren kaikissa eri vaiheissa. Ratkaisemme työn tekemiseen ja työllistymiseen liittyviä haasteita rohkealla, luovalla ja uusia keinoja hyödyntävällä otteella. Tarjoamme henkilöstöratkaisut yrityksen kasvuun, toiminnan optimointiin, rakenteiden muutoshallintaan sekä sopeuttamiseen.

Juuremme ovat syvällä Suomen peruskalliossa. Olemme suomalainen, kansainvälisesti toimiva yritys. Toimintamme maantieteellinen pääpainopiste on Pohjoismaissa. Tämän lisäksi toimimme myös muualla Euroopassa.

Tarjoamme asiakkaillemme näkemyksellisen ja rohkeasti kohti tulevaa kulkevan kumppanuuden. Työntekijöillemme tarjoamme uramahdollisuuksia työelämän kaikissa vaiheissa.

TYÖ MUUTTUU, ASENNE EI

Työ muuttuu. Siitä ovat kaikki asiantuntijat samaa mieltä. Miten? Tätä ei varmuudella tiedä kukaan. Digitalisaatio, keinoäly ja robotiikka vievät meitä joka päivä asteen kohti tuntematonta. Tavanomaista mullistava innovaatio voidaan lanseerata huomenna, ylihuomenna, milloin tahansa. Samalla kun uutta syntyy, totuttua häviää historiaan.

Tehtävämme on luoda uusia ratkaisuja sinne, mistä vanhat rakenteet poistuvat. Asenne ja kyvykkyys ratkaisevat sen, ketkä pysyvät muutoksessa mukana. Meidän asenteemme on pohjoista perua. Baronalaisuudessa ilmenee pohjoisen kansoille ominainen rohkeus, työteliäisyys ja periksiantamattomuus. Tartumme haasteisiin työtä pelkäämättömällä asenteella, ajatellen luovasti ja hyödyntämällä uutta teknologiaa.

Tarinamme

Barona perustettiin Helsingissä 1999. Kaikki lähti liikkeelle kahden opiskelijan ajatuksesta, joka oli syntynyt kesän aikana rakennustyömaalla. Tuolloin rakentaminen kävi kuumana, ja osaavista työmiehistä oli huutava pula. Markus Oksa ja Mikko Leppänen saivat tästä ajatuksen yhdistää tekijöitä tarvitsevat yritykset ja työtä tarvitsevat osaajat, joita heidän laajoista verkostoistaan löytyi helposti.  Näin syntyi Barona.

Ensimmäinen baronalainen työmies saatettiin työmaalle itse Markus Oksan toimesta bussikyydillä. Ensimmäisten vuosien aikana toimistona toimi niin Domman opiskelija-asuntola kuin autotallikin. Ensimmäinen merkittävä investointi oli tuon ajan telekommunikaation huippua edustava faksi.

Noista päivistä on tultu pitkälle. Tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme yli kymmenellä eri toimialalla, ja palvelumme kattavat työn ja tekijän yhteensovittamisen tarpeet aina rekrytoinnista työprosessien automatisointiin asti. Oma digitalisaatiota ajava yksikkömme on lanseerannut useita työn tekemistä ja sen hakemista helpottavaa ratkaisua, joista on hyötyä sekä yrityksille että ihmisille.

Kun mietimme, miten tarinamme seuraava luku kirjoitettaneen, näemme entistä älykkäämpiä tapoja tehdä työtä, entistä kansainvälisempiä toimintamalleja, yrittäjyyttä, kasvua.

Baronalainen kulttuuri, siihen liittyvä rohkeus, luovuus ja yhteisöllisyys ovat voimavaroja, joita haluamme vaalia ja ruokkia. Niiden varaan on rakennettu tähänastinen menestyksemme.

Työmaiseman muokkaamisen ja kasvattamisen keinot saattavat muuttua, mutta ajurit ja intohimo pysyvät samana. Asenteen, osaamisen ja kulttuurin lisäksi olemme ylpeitä suomalaisista juuristamme, ja tulemme painottamaan suomalaisuutta viedessämme ratkaisumme entistä laajemmin kansainvälisille markkinoille.

Helppoa tämä ei tule olemaan. Uskomme kuitenkin vankasti siihen, että yhteisössämme on tahto ja kyvykkyys ratkaista vaikeimmatkin haasteet. Tulevaisuuden tekijät ovat niitä, jotka eivät anna periksi.

“Aina voi luovuttaa” on Baronan perustajan, Markus Oksan, vaikeissa tilanteissa käyttämä ilmaisu. Meille baronalaisille se tarkoittaa; “tehdään tämä paremmin”.

Faktoja meistä

  • Olemme osa Bravedoa rohkeiden yritysten yhteisöä
  • Vuodesta 1999
  • Olemme 100% suomalainen kasvuyritys
  • Toimimme Suomessa yli 40 paikkakunnalla ja kansainvälisesti 10 maassa
  • Työllistämme vuosittain yli 30 000 ihmistä yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin
  • Toteutamme vuosittain noin 18 000 rekrytointitoimeksiantoa
  • Koulutamme vuosittain noin 3500 ihmistä uuteen ammattiin ja ohjaamme 1100 työkyvyttömyysuhan alla olevaa ihmistä uusille urille

Laatusertifikaatit

Olemme ISO 9001:2008 akkreditoitu toimija sekä HPL:n sertifioitu jäsen.

 

 

barona-badge
Ota yhteyttä
barona-badge
Ota yhteyttä