DigiTalent F.E.C., Varsinais-Suomi

DigiTalent F.E.C., Varsinais-Suomi

Koulutuksen tyyppi
Rekrytoiva koulutusohjelma

Etsitkö uutta suuntaa urallesi? Syvennä osaamistasi ja nappaa työpaikka digitaalisen liiketoiminnan pelikentältä

Haetko uusia työ- ja uramahdollisuuksia? Herättääkö ohjelmistoala tai data-analytiikka sinussa kiinnostusta? Vai haluaisitko kenties suunnata osaamisesi taloushallinnon, digimarkkinoinnin, liiketoiminnan asiantuntijatehtävien tai projektihallinnan pariin?  

DigiTalent -rekrytoivan koulutusohjelman on erinomainen väylä suunnata uudelle alalle. Ohjelma on nimittäin räätälöitävissä kykyjesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan juuri sellaiseen suuntaan, joka parhaiten palvelee sinua. 

Uusille osaajille ja alanvaihtajille

Oletko ratkaisukeskeinen tyyppi, joka ei pelkää hypätä syvään päätyyn?  Saat koulutuksestamme mukaan kellukkeet, joiden avulla pysyt pinnalla ja kasvat uusiin tehtäviisi taustastasi riippumatta. Kiinnostaisiko sinua jonkin uuden alan juniori- tai specialistitehtävät tai ehkäpä asiakas- ja myyntityö?

Vastavalmistuneille ja nouseville kyvyille

Onko sinulla jonkin alan koulutus ja vain väylä työelämään puuttuu? Me autamme sinua ja esittelemme sinut tuleville työnantajille. Ensin haluamme kuitenkin tutustua sinuun! Kerro meille, onko haaveenasi enemmän teknisemmät vai kaupallisemmat tehtävät ja minkälaisessa roolissa kykysi pääsisivät loistamaan parhaiten?

Alalta jo työkokemusta omaaville ja nouseville kyvyille

Oletko tarkka ja kehittymishaluinen tekijä, joka ei pelkää kehittyä entisestään? Hyppää hommiin, joissa pääset soveltamaan koulutus- ja työkokemustasi yhä paremmin. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi erityisasiantuntijan,  kehittäjän tai testaajan tehtävät?

Lukuisat Varsinais-Suomen alueen yritykset etsivät uusia kykyjä ohjelman kautta kasvamaan erilaisiin kaupallisiin ja teknisiin tehtäviin. Tarjolla on tehtäviä aina digimarkkinoinnin, taloushallinnon, palkanlaskennan ja kirjanpidon rooleista liiketoiminnan kehityksen asiantuntijatehtäviin, controller-tehtäviin ja järjestelmäasiantuntijan rooleihin. 

Vuosittain useat sadat henkilöt suuntaavat uudelle uralle rekrytoivien koulutusohjelmiemme kautta – oletko sinä seuraava? Tutustu tarkemmin ohjelman mahdollisuuksiin ja tarraa kiinni unelmiesi uraan!

Etsimme uusia osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

DigiTalent on n. 6kk pituinen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, joka yhdistää työtehtävät ja uuteen rooliisi räätälöidyn, korkeatasoisen asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin. Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti. Tavoitteenamme on löytää aina juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Voit olla taustaltasi uraasi aloittava tuleva asiantuntija, vastavalmistunut, alan tehtävistä jo kokemusta kerryttänyt tekijä, uusia mahdollisuuksia punnitseva alanvaihtaja tai esimerkiksi harrastuksesta ammattia tavoitteleva tulevaisuuden osaaja. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen sekä rekrytoivien yritysten kanssa.

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme uusia haastatteluja taukoamatta. Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan roolin yhteistyöyrityksiemme joukosta.