Työelämän suomen kieltä

Työelämän suomen kieltä

Sijainti
Jyväskylä
Koulutuksen tyyppi
Mentorointipalvelu

Suomen kielen ammattiala- kohtaista valmennusta

Valmennuksessa saat tukea juuri sinun alallasi tai työpaikallasi tarvittavaan suomen kielen osaamiseen.

Valmennus sopii erityisesti sinulle, joka kaipaat suomalaisen työelämäsanaston oppimiseen tukea koskien tiettyä alaa tai työtä.

Tässä valmennuksessa kielen oppiminen tapahtuu työn ja käytännön tekemisen parissa, mikäli sinulla on työtoiminta-/työpaikka.

Valmentaja sopii yhdessä sinun ja työ(toiminta)paikkasi edustajan kanssa käytännön toteutuksesta. Mahdollisuuksien mukaan valmennukseen kuuluu myös pienryhmätapaamisia, joissa syvennetään teoriaosaamista. Pienryhmä tapaamiset toteutetaan Arffmanin tiloissa. Valmennus räätälöidään asiakkaan tarpeen ja käytössä olevien tuntien mukaan.

Valmennus sisältää mm.:

1. Kielitason kartoitus 2. Teoriaopetuksessa ammattialakohtainen sanasto ja työelämäsanasto 3. Kielen opetusta käytännön työtehtävissä 4. Tarvittaessa koulutusta työ(toiminta)paikalle suomen kielen oppimisen tukemiseksi

Arffman -paras polku työhön

Arffman on koulutus ja valmennustalo, joka toimii suomenkielen opetuksen ja työnhaku valmennusten tuottajana valtakunnallisesti.

Henkilöstömme koostuu Suomen kielen opettajista ja työelämä valmentajista, joiden osaaminen on käytettävissäsi tässä palvelussa.

YHTEYSTIEDOT

Arffman, toimisto, 044 733 1500 toimisto@edu.arffman.fi