Haluatko osaamista ja ammatin, jotka työllistävät sinut tulevaisuudessakin? Rakennussiivouksen ammattilaisille on kysyntää.

 

Tutustu rakennussiivouksen koulutuskokonaisuuteen ja hae mukaan. Saat käytännönläheisen koulutuksen kuukaudessa, jonka jälkeen tarjolla on pitkä työsuhde. Koulutus järjestetään Oulussa ja koulutuksen jälkeen on mahdollisuus työllistyä työmaille Oulun alueelle.

Rakennussiivoojan koulutusohjelman vaiheet

Hakuaika ja kenelle sopii?

Hakuaika koulutukseen on 8.10.-10.11.2021. Koulutus järjestetään Oulussa. Työvoimakoulutus on kohdennettu ensisijaisesti työttömyysuhan alaisille henkilöille ja työttömille TE-toimiston asiakkaille ja työllisyyden kuntakokeiluiden työnhakija-asiakkaille.

Haku on kaksivaiheinen

Sinun tulee täyttää sekä TE-toimiston hakulomake että Baronan hakulomake, jotta pääset mukaan hakuprosessiin. Koulutuksen valintahaastattelut ovat 15.11.2021 alkaen, jonne kutsutaan henkilökohtaisesti.

Koulutuksen aikataulu

Koulutus alkaa 1.12.2021 ja kestää yhteensä 30 koulutuspäivää. Koulutuksesta saa työturvallisuuskortin sekä henkilönostinkoulutuksen. Koulutus on sinulle maksuton ja sen ajalta saat korotettua työttömyyskorvausta. Koulutuksen jälkeen tavoitteena on, että voit työllistyä heti uuden ammattitaitosi mukaisiin tehtäviin.

Kokemuksia rakennussiivoojan työstä

"Ookko nää miettiny uusia hommia? Jos sul on roppa kunnos ja reipas mieli, oot just sopiva!"


Ainutlaatuinen mahdollisuus.
Saat koulutuskokonaisuuden ja perehdytyksen uuteen ammattiin vain 30 päivässä. Koulutus on käytännönläheistä ja sisältää paljon tekemällä oppimista. Koulutuksen jälkeen työllistyt suoraan oman alasi tehtäviin.

Tuore alalla. Sinulla ei tarvitse olla rakennusalan tai siivousalan työkokemusta. Emme hae valmiita osaajia, vaan koulutamme sinut alan ammattilaiseksi.

Pelkkää plussaa. Tavoitteena on pitkäaikainen ja vakituinen työpaikka. Koulutusohjelma on sinulle täysin maksuton.

Kuulostaako hyvältä? Mahtavaa – hae heti! Muista täyttää sekä Baronan että TE-toimiston hakulomake.

Mitä seuraavaksi?

Hae rakennussiivoojan koulutukseen täyttämällä sekä TE-toimiston hakulomake että Baronan hakulomake, jotta pääset mukaan hakuprosessiin. Hakuaika koulutukseen on 8.10.-5.11.2021.

Mitä rakennussiivooja tekee ja mitä koulutuksessa oppii?

 

Rakennussiivooja tekee työmaan rakennusaikaisia siivoustöitä, esimerkiksi raivausta, imurointia ja siistimistä. Työssä auttaa hyvä fyysinen kunto, työtä tehdään myös korkeissa tiloissa. Rakennussiivoojan koulutuksessa opit mm. siivouksen perusteita, pintamateriaaleja ja likatyyppejä, työturvallisuutta ja rakennusaikaista siivousta eri rakennustyövaiheissa. Saat suoritettua koulutuksen myötä myös työturvallisuuskortin ja saat koulutuksen henkilönostimen käyttöön.

Rakennussiivoojakoulutuksen taustalla häärii Barona – työelämän, työllistymisen ja työmarkkinoiden asiantuntija. Barona kokoaa yhteen eri puolilla Suomea osaajia etsiviä yrityksiä, koulutusta tarjoavia tahoja sekä alasta kiinnostuneita työnhakijoita. Rakennussiivooja-koulutuskokonaisuutta tukevat TE-toimistot, ELY-keskus ja Suomen Rakennuslogistiikka Oy.