Fintoil – töitä kestävämmän tulevaisuuden etulinjassa

Fintoil – töitä kestävämmän tulevaisuuden etulinjassa

Haluatko vaikuttaa työlläsi vihreämpään tulevaisuuteen? Haluatko työn, jossa pääset luomaan ja suunnittelemaan uutta?

Uuden raakamäntyöljyjalostamomme rakennustyöt Kotka-Haminan satamassa ovat loppusuoralla, ja laitoksen toiminta starttaa kesällä 2022. Seinät ja katto ovat paikallaan, mutta osaa tärkeimmistä vielä odotamme - nimittäin ihmisiä. Rekrytoimme keväällä 2022 laborantteja, kunnossapidon ja sähköalan ammattilaisia ja eri vaiheissa uraansa olevia tuotanto-operoinnin sekä -johdon ammattilaisia.

Meillä Fintoililla työskentelee tällä hetkellä jo toistakymmentä talouden, hallinnon, kunnossapidon ja tuotannon osaajaa. Heillä on ollut ainutkertainen tilaisuus tulla työnsä puolesta mukaan jo maailman kolmanneksi suurimman raakamäntyöljyjalostamon suunnittelu- ja rakennusvaiheeseen. Niin ikään tänä keväänä meillä työnsä aloittavat ammattilaiset pääsevät mukaan tuotantolaitoksen käyttöönottovalmisteluihin sekä historialliseen ylösajoon. Mikä voisi olla hienompi aloitus uudelle työlle?

Meillä Fintoililla työsi on merkityksellistä aivan alusta pitäen. Ammattitaitosi ja tekemisesi on tärkeää paitsi ylösajoprosessille, myös koko maapallolle. Saat omassa jokapäiväisessä työssäsi tehdä konkreettisia tekoja kestävämmän tulevaisuuden ja paremminvoivan ympäristön eteen. Koko yrityksemme toiminta perustuu kestävälle kehitykselle ja edistää merkittävästi päästövähennyksiä. Jalostamistamme raakamäntyöljyn jakeista syntyy muun muassa uusiutuvaa toisen sukupolven dieseliä sekä terveys- ja hyvinvointituotteita. Tuotteemme mahdollistavat esimerkiksi uusiutuvan biodieselin valmistuksen yli 100 000 auton vuosikäyttöön.

Tarjoamme sinulle uniikin mahdollisuuden työskennellä etulinjassa alalla, jonka kehitys on yhteisen tulevaisuutemme polttopisteessä. Emme ainoastaan lupaa sinulle vaikutusmahdollisuuksia, vaan todella haluamme sinun vaikuttavan. Tuotantolaitoksemme ja toimintamme pystyttäminen kaipaavat ammattitaitoasi ja näkemyksiäsi. Meitä fintoililaisia yhdistää intohimo alaan ja yhdessä tekeminen.

Tutustu avoimiin paikkoihimme ja tartu tilaisuuteen. Jätä hakemuksesi jo tänään! ⬇

Avoimet työpaikat Fintoililla

Miksi meille töihin?
Miksi meille töihin?▪ Tuotteillamme ja yrityksellämme on vahva tulevaisuus niin rahoituksen kuin kysynnänkin osalta. Meiltä saat pysyvän työpaikan ja mahdollisuuden kasvaa ammattilaisena yhdessä kanssamme. ▪ Tuotantolaitoksemme on rakennettu ihmisiämme varten. Sellaiseksi, että jokainen voi onnistua työssään. Emme tee bisnestä vain markkinan ehdoilla, vaan yhtä lailla ihmisten ehdoilla. ▪ Kestävyys on läsnä kaikessa mitä teemme - aina tuotteistamme jokaiseen työpäivääsi. Kannamme vastuun niin ympäristöstä kuin ihmisistä. Meille on tärkeää, että voit olla ylpeä juuri meillä Fintoililla työskentelemisestä.
Mitä tarjoamme sinulle?
Mitä tarjoamme sinulle?▪ Kaikki tarvitsemasi laadukkaat työvälineet sekä modernit ja toimivat työskentelytilat. ▪ Vakituisen ja turvallisen työpaikan sekä työsuhteen edut. ▪ Kannustuksemme ja panoksemme osaamisesi kehittämiseen kiinnostustesi mukaan. Turvallisen työympäristön, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi osana asiantuntevaa tiimiämme. ▪ Ainutlaatuisen tilaisuuden lähteä töihin kestävän energian tuotantoon. Mahdollisuuden olla mukana upouuden tuotantolaitoksen käynnistämisessä ensimetreiltä alkaen yhdessä kokeneen ja osaavan tiimimme kanssa.
Fintoil
FintoilFintoil rakentaa Haminan kemikaalisatamaan biojalostamon, jonka rakentaminen alkoi helmikuussa 2021. Laitos valmistuu, ja kaupallinen toiminta on tarkoitus aloittaa kesällä 2022. Fintoil tavoittelee noin 150 miljoonan euron vuotuista liikevaihtoa mäntyöljyjalostamon valmistuttua. Biojalostamo työllistää suoraan noin 35 henkilöä ja välillisesti noin 100 henkilöä. Fintoilista tulee maailman kolmanneksi suurin raakamäntyöljyn jalostaja noin 10 % markkinaosuudella. Raakamäntyöljy on mänty- ja kuusisellun sivutuote, jonka hyödyntäminen on vastuullista luonnonvarojen käyttöä parhaimmillaan. Fintoil jalostaa raakamäntyöljystä jakeita, joista syntyy muun muassa uusiutuvaa toisen sukupolven dieseliä, liimoja ja tartuttimia sekä terveys- ja hyvinvointituotteita.Lue lisää