HOK-Elanto herokuva

Tule töihin HOK-Elantoon!

Haluaisitko työskennellä monipuolisissa kaupan alan tehtävissä pääkaupunkiseudulla? Liity HOK-Elannon iloiseen joukkoon! Täältä löydät avoimet työpaikat Alepaan, S-markettiin, Prismaan, Sokokseen, Emotioniin, Food Market Herkkuun ja ABC Pesukadulle.

HOK-Elannolla sinua odottaa yli 6000 työkaveria eri toimipisteissä. Mahtavan työporukan ja monipuolisten työmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme sinulle loistavat henkilöstöedut, kattavan työterveyshuollon, mainiot virike-edut sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä urallasi.

Katso avoimet työpaikat ja hae mukaan!

HOK-Elannon avoimet työpaikat

6 syytä hakea HOK-Elannolle

Huikea työporukka

HOK-Elannolla on uudelle työntekijälle valmiina yli 6000 työkaveria eri toimipisteissä. Tiimimme koostuu moniosaajista, joilla on asenne kohdallaan ja valtava halu palvella asiakkaitamme hymyssä suin. Meidän työkaveriksi voi päästä harjoittelun, kesätyön tai perinteisen työnhaun kautta.

Loistavat henkilökuntaedut

Tarjoamme työntekijöillemme huikeat henkilökuntaedut, joista osaa pääsee käyttämään jo ensimmäisenä työpäivänä! Etuihimme kuuluu mm. prosenttialennuksia tuotteista ja palveluista, 25 % alennus HOK-Elannon ravintoloista, henkilökuntahinnat S-ryhmän hotelleissa, paremmat lainaehdot S-Pankissa, loma-asuntoja jne.

Monipuoliset uramahdollisuudet

Meillä on upeat mahdollisuudet työskennellä erilaisissa työtehtävissä ja edetä uralla! Tiesitkö, että suurin osa konttorin asiantuntijatehtävissä työskentelevistä aloittivat aikoinaan uransa kaupassa myyjänä tai ravintolassa kesätyöntekijänä? Kaikki on mahdollista, kun asenne on kohdillaan!

Luotettava ja vastuullinen työnantaja

HOK-Elanto kantaa vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä. Noudatamme tarkasti lakeja ja paikallisia määräyksiä henkilöstötyössä. Noudatamme tietenkin myös S-ryhmän eettisiä periaatteita ja olemme erittäin tarkkoja tietosuojasta. Toimimme vastuullisesti myös ympäristötyössä ja tuotteiden ja palveluiden tuottamisessa.

Kattava työterveyshuolto

Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja tarjoamme erittäin kattavia työterveyspalveluita koko henkilökunnallemme! Tähän kuuluu mm. lakisääteinen työterveyshuolto ja sairauskassamme korvaa jopa 70% hammashoidosta, lääkäripalkkioista ja silmälaseista. Tarjoamme myös kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Tasavertainen palkka kaikille

Noudatamme HOK-Elannolla tarkasti kaupanalan ja matkailu- ja ravintola-alan TES:iä. Tämä koskee myös palkkausta. Näin varmistamme tasapuolisen ja lainmukaisen palkan kaikille. Urakehityksen myötä ja osaamisen lisääntyessä myös omaan palkkaan on mahdollista vaikuttaa.

HOK-Elanto
HOK-ElantoHOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 650 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6500 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 350 toimipaikassa.Lue lisää