Tilaustarjoilijaksi tehovalmennuksella

Tilaustarjoilijaksi tehovalmennuksella

Haaveiletko urasta ravintola-alalla? ☕🍴 Mahtavaa, olet oikeassa paikassa!

Etsimme hyvästä ruuasta ja asiakaspalvelutyöstä innostuvia uusia tekijöitä syksyllä pidettävään tilaustarjoilijan tehovalmennukseen. Tilaustarjoilijana olet tärkeässä roolissa järjestämässä Kanrestan ravintoloissa pidettäviä tapahtumia, kokouksia ja tilaisuuksia.

Mikä tehovalmennus? Tilaustarjoilijan tehovalmennus antaa vauhdikkaan startin tilaustarjoilijan työhön. Yhden päivän kestävässä ja lähitoteutuksena pidettävässä valmennuksessa saat kattavan perehdytyksen tilaustarjoilijan työhön. Lisäksi pääset harjoittelemaan peruskäytännöt kuntoon ennen varsinaisten töiden aloitusta.

Milloin? Tehovalmennuspäivä pidetään Helsingissä 18.10.2023. Osallistuminen tehovalmennuspäivään on todella tärkeää, eli pääsethän paikalle! 😎

Kenelle? Etsimme ennen kaikkea sinua, jolla on intoa ja paloa ravintola-alaa kohtaan ja haluat oppia alan ammattilaiseksi. 💎 Kokemusta tärkeämpää on asenne!

Tehovalmennuksen jälkeen sujautetaan essut päälle ja ryhdytään hommiin! 💪 Tehovalmennuksessa on mukana kolme Kanrestan ravintolaa: Atelier7, Helsingin Suomalainen Klubi ja Ravintola Töölö. Yksi näistä on sinun tuleva työpaikkasi.

Lue lisää alta ja hae nyt!

Tehovalmennuksessa mukana olevien ravintoloiden logot: Atelier7, Helsingin Suomalainen Klubi ja Ravintola Töölö

Hae helposti botilla!

Etsimme tilaustarjoilijoita näihin ravintoloihin

Tarjoilija asettelee lasia pöytään

Atelier7

Atelier7:n periaatteena on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista ja mauista rakentuva ruoka, sillä yksinkertainen on kaunista. Tarjolla on sekä illallista että lounasta, ja työpäivän päätteeksi kutsuu Atelier7:n afterworkit.

Kala-annos, jota leikataan veitsellä ja haarukalla

Helsingin Suomalainen Klubi

Helsingin Suomalainen Klubi toimii jäsenilleen kaupungin olohuoneena, mutta myös kaikille avoimena ravintolana juhla- ja kokouspalveluineen. Klubilla nautitaan ruuasta, joka elää kevään sesonkien mukaan.

Ravintola Töölön juhlasalin pöydät katettuna

Ravintola Töölö

Woldemar Baeckmanin ja Hugo Harmian suunnittelemassa vanhan kauppakorkeakoulun rakennuksessa sijaitsevan Ravintola Töölön tilat tarjoavat upeat puitteet yrityksille ja yksityisille tapahtuman järjestäjille.

Kanrestan logo
Kanresta OyKanresta on suomalainen ravintoloitsija, joka toimii yli 30 ravintolassa ja tapahtumatalossa. Palveluihin kuuluvat niin kokoukset, tilaisuudet, väliaikatarjoilut kuin maittavat lounaat sekä tapahtumat. Kanrestan omistaa Suomen Kansanterveysyhdistys ry, joka tekee pitkäjänteistä työtä terveyden edistämiseksi. Kaikkien Kanrestan ravintoloiden tuotoilla tuetaan suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. Kanrestan perustana on huolellisesti valitut ja puhtaat raaka-aineet sekä työhönsä sitoutuneet ammattilaiset.Tutustu Kanrestaan!