kuorma-auto

Kuorma-autonkuljettajaksi Kilon Osuus-Autolle!

Etsitkö kesäksi töitä kuorma-auton ratista? 🚛 Mahtavaa, olet oikeassa paikassa!

Kilon Osuus-Auto etsii kuorma-autonkuljettajia Uudellemaalle. Tarjolla on kesän mittainen ja kokoaikainen työ mahtavassa porukassa. 🙌 Kuorma-autonkuljettajana työskentelet pääasiassa arkisin aamu- tai yövuoroissa. Pääset kuitenkin vaikuttamaan työvuoroihisi, sillä voit mahdollisuuksien mukaan tehdä joko molempia vuoroja tai vaihtoehtoisesti vain jompaakumpaa vuoroa koko kesän ajan.

Lue lisää ja hae nyt !

Neljä syytä hakea Kilon Osuus-Autolle

Hyvä perehdytys

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen pääset suoraan itse töiden pariin!

Mahtava työilmapiiri

Kilon Osuus-Autolla pidetään huolta, että töissä on kivaa. Meillä on innostava työilmapiiri, ja hyvät suhteet asiakkaisiimme luovat työarkeemme positiivisen vireen.

Turvallisuus ennen kaikkea

Tarjoamme työntekijöillemme turvallisen työympäristön ja laadukkaan ajokaluston, jotta jokaisella on työhön hyvät edellytykset.

Monipuolinen työ

Kuorma-autonkuljettajana sinua odottavat monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät! Työpäiväsi pitävät sisällään tavaran käsittelyä ja asiakaskohteisiin tehtäviä toimituksia.

Hae tästä!

Kilon Osuus-Auto
Kilon Osuus-AutoKilon Osuus-Auton tarina on saanut alkunsa vuonna 1987. Tänä päivänä Kilon Osuus-Auto on vakavarainen ja työntekijöidensä omistama kuljetusalan osuuskunta, joka toimii pääasiassa Uusimaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Perustamispäivästä alkaen Kilon Osuus-Autolla on pidetty huolta, että työtä tehdään vastuullisesti ja hyvällä fiiliksellä.Lue lisää!