Kouluttaudu uuteen ammattiin!

Kouluttaudu uuteen ammattiin!

Uusi ammatti kiikarissa? Hienoa, olet oikeassa paikassa! Asennuspojat kouluttaa yhteistyössä Taitotalon kanssa elementtirakennuksen ammattilaisia. 💪 Oppisopimuskoulutus tarjoaa mahdollisuuden hankkia uuden ammatin ja pitkäaikaisen työpaikan samalla iskulla.

Urasi betonielementtiasentajana alkaa talonrakennusalan ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksella, jossa kouluttaudut käytännönläheisesti uuteen ammattiin työn ohessa. Koulutus on sinulle maksuton.

Emme hae valmiita osaajia – asenne ratkaisee! Etsimme ennen kaikkea motivoituneita tyyppejä, jotka ovat valmiina oppimaan uutta.

Tutustu tarkemmin ja hae mukaan!

Betonielementtiasentajat nostamassa isoa betonielemnettiä rakennustyömaalla
Mitä betonielementti-asentaja tekee?Betonielementtiasentaja työskentelee rakennuksilla osana asennusryhmää, jonka tehtävänä on rakennusten ja rakennelmien pystyttäminen valmistetuista ja työmaalle toimitetuista elementeistä. Työhön kuuluu myös betonielementtirunkojen teräsosien asennus ja valusaumojen raudoitustyöt sekä juotosvalut. Työ on tarkkuutta vaativaa, ja kohteet ovat pääasiassa toimitila- ja teollisuuskohteita.

Oppisopimuskoulutus – mitä, miksi ja kenelle?

▪ Mitä? Oppisopimus on työsopimus, jossa työn lisäksi suoritat alan virallisen ammattitutkinnon. Teet töitä ja opintoja rinnan, ja sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta. Koulutuskokonaisuuden kesto on noin vuoden, ja sen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella.

▪ Miksi? Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä on hyötyä työmarkkinoilla. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiselle uralle uudessa ammatissasi.

▪ Kenelle? Oppisopimus on suunnattu niin työuran alussa oleville tekijöille kuin kokeneemmillekin konkareille. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan työhön työtä tekemällä tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista ammatillisen tutkinnon kautta.

Hae betonielementtiasentajan koulutukseen!

Asennuspojat LK Oy
Asennuspojat LK OyAsennuspojat on Suomen johtava elementtiasennusliike jo 40 vuoden kokemuksella. Perheomisteinen yritys toimii julkisen sektorin ja rakennusliikkeiden teollisuus- ja toimitilahankkeissa ympäri Suomen. Meillä työntekijät viihtyvät ja pääsevät kehittymään ja syventämään omaa ammattitaitoaan toiveidensa mukaan.Lue lisää!