Työllisty uuteen ammattiin koulutuksen kautta

Työllisty uuteen ammattiin koulutuksen kautta

Vakituinen työ ja ammattitutkinto samassa paketissa? Tule töihin Aurubikseen, Jujo Thermal Kauttuaan tai Teollisuuden Voimaan! 🔧

Tarjoamme tulevaisuuden lupauksille työpaikan ja palkallisen koulutuksen työn ohessa. Edessäsi häämöttää mahdollisuus pitkäaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen sekä alan virallinen ammattitutkinto. Et välttämättä tarvitse alan aiempaa kokemusta.

Kiikareissamme on monenlaisia osaajia, kuten prosessityöntekijöitä, sähkö- ja automaatiokunnossapitoasentajia, automaatioasentajia sekä elektroniikka-asentajia.

Valitse mukana olevista yrityksistä tulevaisuuden työnantajasi tai hae helposti kaikkiin yrityksiin samalla kertaa! 🤩

Avoimet työpaikat

Työpaikka ja tutkinto – mistä tässä on kyse?

  1. Voit hakea tarjolla oleviin työpaikkoihin ilman varsinaista työkokemusta. Opit työn koulutuksen kautta ja saat samalla alan virallisen tutkinnon. Harjoittelet uutta ammattia työtä tehden.

  2. Työllistyt oman toiveesi mukaan Aurubikseen, Jujo Thermal Kauttuaan tai Teollisuuden Voimaan. Koulutuksen ajan työnantajasi on Barona, ja koulutuksen jälkeen voit työllistyä suoraan yrityksiin.

  3. Opinnot suoritetaan pääasiallisesti työn ohessa, minkä lisäksi muutaman kerran kuussa opiskelet myös lähiopetuksessa. Opintojen laajuus riippuu omasta taustasi ja kokemuksestasi. Koulutus kestää noin vuoden. Opintojen päätteeksi saat virallisen ammattitutkinnon.

  4. Hankkeen koulutuskumppanina toimii WinNova, joka vastaa siitä että saat tarvitsemasi ammatillisen osaamisen.

  5. Me huolehdimme sinulle oikean koulutuspolun. Riittää kun haet valitsemaasi yritykseen tai jätä avoimen hakemuksen!

Muuttaisitko Satakuntaan? Tuemme asumisessa!
Muuttaisitko Satakuntaan? Tuemme asumisessa!Mikäli asut tällä hetkellä Satakunnan ulkopuolella ja haluat työllistyä koulutuksen kautta uuteen ammattiin, tarjoavat Pori, Rauma, Eura ja Eurajoki sinulle tarvittaessa kahden kuukauden maksuttoman asumisen helpottaakseen muuttoasi. Satakunta on monimuotoisten elämysten maakunta, jossa asukkaita yhdistää vahva yhteisöön kuulumisen tunne. Satakunnassa hyvä elämänlaatu muodostuu alueen pitkästä historiasta, edullisesta asumisesta, lyhyistä etäisyyksistä, laajoista harrastusmahdollisuuksista, rikkaasta kulttuurista ja ainutlaatuisesta luonnosta.
Oppisopimus – jos sinulla on jo alan kokemusta tai koulutus
Oppisopimus – jos sinulla on jo alan kokemusta tai koulutus▪ Mitä? Oppisopimus on työsopimus, jossa työn lisäksi suoritat alan virallisen ammattitutkinnon. Teet töitä ja opintoja rinnan, ja sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta. Koulutuskokonaisuuden kesto on noin vuoden, ja sen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella. ▪ Miksi? Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä hyödyt työmarkkinoilla. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiselle uralle uudessa ammatissasi. ▪ Kenelle? Oppisopimus on suunnattu niin työuran alussa oleville tekijöille kuin kokeneemmillekin konkareille. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan työhön työtä tekemällä tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista ammatillisen tutkinnon kautta.
RekryKoulutus – työttömän työnhakija väylä uuteen työhön ja ammattiin
RekryKoulutus – työttömän työnhakija väylä uuteen työhön ja ammattiin▪ Rekrykoulutuksessa kouluttaudut käytännönläheisesti uuteen ammattiin työtä käsittelevien lähiopetuspäivien ja työssäoppimisen kautta. ▪ Rekrykoulutuksessa saat työhösi parhaat opit alasi ammattilaisilta. Pääset soveltamaan oppimaasi jo koulutuksen aikana työssäoppimisjaksolla. ▪ Rekrykoulutusohjelmaan hakiessasi sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta alalta, vaan asenteesi ja halusi oppia ratkaisevat! RekryKoulutuksen jälkeen jatkat oppisopimuskoulutukseen saadaksesi virallisen tutkinnon. ▪ Koulutus on kohdennettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston sekä kuntakokeilujen asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa ja joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve. Koulutus on sinulle täysin maksuton.

Mikä yrityksistä on tuleva työnantajasi?

WinNova
WinNovaWinNova on monialainen ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa nuorille, aikuisille ja työelämälle laadukkaita ja monipuolisia urapolkuja Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Koulutuksia järjestetään omaehtoisena koulutuksena, oppisopimuksella ja työvoimakoulutuksena sekä tarpeen mukaan yritysten erilaisiin tarpeisiin. Työelämän kehittäminen onkin ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävämme.