Merkityksellistä työtä Luonassa!

Merkityksellistä työtä Luonassa!

Tarvitsemme uusia työntekijöitä, joten hae heti!

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä turvapaikanhakijoiden parissa? Meillä on nyt hienoja mahdollisuuksia auki Luonalla. Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ohjaajia, sosiaaliohjaajia, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijöitä ja etuuskäsittelijöitä pääkaupunkiseudun vastaanottokeskuksiin Espooseen ja Vantaalle. Tarve työntekijöille on akuutti Ukrainan tilanteen myötä, mutta myös muiden Suomeen saapuvien kansallisuuksien osalta.

Etsimme pääasiallisesti kokoaikaisia uusia luonalaisia. Pääset osaksi moniammatillista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, joka koostuu pääosin sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisista. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Heräsikö kiinnostuksesi? Mahtavaa, lue lisää ja hae Luonalle tekemään merkityksellistä työtä!

Mitä töitä voit tehdä Luonalla?

Sosiaaliohjaaja

Sosiaaliohjaajana tarjoat kansainvälistä suojelua hakeville asiakkaille lakisääteiset vastaanottopalvelut ja edistät heidän hyvinvointiaan turvapaikkaprosessin aikana. Työskentelet ohjaus- tai sosiaalitiimissä. Ohjaustiimissä työ on 3-vuorotyötä ja sosiaalitiimissä on toimistotyöaika. Tehtävässä vaaditaan sosionomin tutkintoa.

Ohjaaja

Ohjaajan työ koostuu asiakkaiden vastaanotosta ja majoittamisesta sekä neuvonnasta. Vauhtia ja muuttuvia tilanteita on paljon, joten hyvät organisointitaidot ovat tärkeitä. Arvostamme oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme, että sinulla mielellään sote-alan peruskoulutus sekä kokemusta ja kykyä psykososiaalisen tuen antamiseen. Työ on 3-vuorotyötä.

Hoitaja

Hoitajana teet asukkaillemme terveystarkastuksia sekä arvioit hoidon tarvetta lähi-triagessa sekä puhelimessa. Asiakkaamme tarvitsevat arjessaan paljon psykososiaalista tukea. Työskentely tapahtuu arkisin pääosin lähityönä, mutta halutessaan voi tehdä myös satunnaisia etäpäiviä. Omaat sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinnon.

Etuuskäsittelijä

Etuuskäsittelijänä työskentelet vastaanottoraha-asioiden parissa, esim. käsittelyssä, päätöksenteossa ja tiedoksiannossa. Lisäksitehtäviin kuuluu PFS-maksukorttijärjestelmän käyttö ja hallinta. Tässä asiakaspalvelutehtävässä asiointi tapahtuu joko suomeksi tai englanniksi sähköpostitse, puhelimitse ja kasvotusten. Koulutusvaatimuksena merkonomi, tradenomi tai muu soveltuva koulutus.

Sosiaalityöntekijä

Sosiaalityöntekijänä tarjoat kansainvälistä suojelua hakeville asiakkaille lakisääteiset vastaanottopalvelut ja edistät heidän hyvinvointiaan turvapaikkaprosessin aikana osana moniammatillista tiimiä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu täydentävästä vastaanottorahasta päättäminen. Asiakkaina on aikuisia kansainvälistä suojelua hakevia aikuisia ja perheitä. Työn ensisijainen painopiste on yksityismajoituksessa asuvat asiakkaat. Tehtävään vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Mitä me Luonalla tarjoamme sinulle?

 1. Mieluisan ympäristön

  Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

 2. Tukea

  Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.

 3. Mahdollisuuksia

  Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä

 4. Kilpailukykyisen palkkauksen

  Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta sekä palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi.

 5. Työsuhde-edut

  Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto ja virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme.

Luonan avoimet työpaikat

Luona
LuonaSosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Teemme arjen sote-työtä yhdessä kuntien, maakuntien, valtion, sairaanhoitopiirien, yksityisten terveydenhuollon toimijoiden ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Yhteistyö rakentuu luottamuksella ja sitä luodaan keskinäisellä kuuntelulla ja ymmärtämisellä. Toiminta on vastuullista, läpinäkyvää ja sitä kehitetään yhdessä. Luonassa työskentelee yli 400 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä asiakasohjauksen ammattilaista. Luona on osa kotimaisesti omistettua Bravedo-yhteisöä.Lue lisää Luonasta!