Merkityksellistä työtä Luonassa!

Merkityksellistä työtä Luonassa!

Tuhansia ukrainalaisia on saapunut Suomeen ja järjestelemme heille parhaillaan vastaanottokeskuspalveluita pääkaupunkiseudulla. Tarvitsemme heti kymmeniä uusia työntekijöitä, joten hae heti ja tule töihin auttamaan ukrainalaisia!

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä turvapaikanhakijoiden parissa? Meillä on nyt hienoja mahdollisuuksia auki Luonalla. Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ohjaajia, sosiaaliohjaajia, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijöitä ja etuuskäsittelijöitä pääkaupunkiseudun vastaanottokeskuksiin Espooseen ja Vantaalle. Tarve työntekijöille on akuutti Ukrainan tilanteen myötä, mutta myös muiden Suomeen saapuvien kansallisuuksien osalta.

Etsimme pääasiallisesti kokoaikaisia uusia luonalaisia. Pääset osaksi moniammatillista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, joka koostuu pääosin sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisista. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi hienoa saada sinut meille!

Heräsikö kiinnostuksesi? Mahtavaa, lue lisää ja hae Luonalle tekemään merkityksellistä työtä!

Mitä töitä voit tehdä Luonalla?

Haluatko hakea heti helposti ja nopeasti?

Hae alla olevan rekrybotin kautta nopeasti vastaamalla vain muutamaan kysymykseen.

Mitä me Luonalla tarjoamme sinulle?

 1. Mieluisan ympäristön

  Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

 2. Tukea

  Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen.

 3. Mahdollisuuksia

  Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä

 4. Kilpailukykyisen palkkauksen

  Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta sekä palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi.

 5. Työsuhde-edut

  Hyvät työsuhde-edut, kuten laaja työterveyshuolto ja virike-edut. Lue lisää työsuhde-eduistamme.

Luonan avoimet työpaikat

Luona
LuonaSosiaali- ja terveysyhtiö Luona kehittää jatkuvasti uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Me autamme ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita. Teemme arjen sote-työtä yhdessä kuntien, maakuntien, valtion, sairaanhoitopiirien, yksityisten terveydenhuollon toimijoiden ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Yhteistyö rakentuu luottamuksella ja sitä luodaan keskinäisellä kuuntelulla ja ymmärtämisellä. Toiminta on vastuullista, läpinäkyvää ja sitä kehitetään yhdessä. Luonassa työskentelee yli 400 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä asiakasohjauksen ammattilaista. Luona on osa kotimaisesti omistettua Bravedo-yhteisöä.Lue lisää Luonasta!