Kuoriudu uusiin tehtäviin Munax Oy:hyn! 🐣

Kuoriudu uusiin tehtäviin Munax Oy:hyn! 🐣

Nautitko monipuolisesta käsillä tekemisestä? Innostutko vaihtelevista tehtävistä ja nopeista käänteistä, joissa pääset käyttämään hoksottimiasi? Haluaisitko työskennellä superfood-tuotteiden parissa terveellisen ja herkullisen tulevaisuuden eteen?

Me Munax Oy:ssä etsimme motivoituneita tekijöitä eri taustoista kasvavaan joukkoomme mm. monipuolisiin elintarviketuotannon ja kunnossapidon tehtäviin. Meillä pääset tekemään töitä mukavassa porukassa tulevaisuuden alalla, jollaa töitä riittää varmasti huomennakin!

Kuoriudu uusiin tehtäviin kohti vastuullista ja maukasta tulevaisuutta! Tule meille töihin Laitilaan tai Kustaviin. 

Tutustu avoimiin paikkoihimme ja jätä hakemuksesi pian! ⬇

Munax-logo

Avoimet työpaikkamme

Mitä tuotannon työntekijämme tekevät?
Mitä tuotannon työntekijämme tekevät?• Tuotannon työtehtävämme koostuvat monipuolisista valmistus- ja pakkaustehtävistä. Työskentelet modernien ja automatisoitujen koneidemme parissa aktiivisena ja tärkeänä osana valmistusprosessia. • Toimipisteestä ja tehtävänkuvasta riippuen työsi voi sitältää erilaisten pakkauskoneiden ja valmistuslaitteiden, kuten fermentointi- ja pastörointikoneen toiminnan valvomista sekä tuotantoprosessiin liittyviä töitä ja laadunvalvontaa. • Saat jokaiseen työtehtävään kattavan ja laadukkaan perehdytyksen. Työssäsi sinua tukee vuoroesimies, jolta voi aina pyytää apua ja neuvoa. Työ vaatii sinulta kuitenkin myös itseohjautuvuutta ja kykyä ratkaista ongelmia.
Ketä etsimme?
Ketä etsimme?• Motivoitunutta tekijää, joka pitää monipuolisesta käsillä tekemisestä ja nopeatempoisesta työtahdista. • Ihmistä, joka haluaa käyttää ongelmanratkaisukykyään ja nauttii työtehtävistä, joissa on sekä vaihtelua että toistoja. • Luonteeltaan huolellista, tarkkaa, tekevää ja toimeen tarttuvaa henkilöä. • Sitoutunutta tyyppiä – meiltä löytyy hyvälle tekijälle töitä pitkäksi aikaa. • Etsimällämme henkilöllä voi olla esimerkiksi elintarvikealan koulutus tai aiempaa työkokemusta alalta. Voit olla myös alanvaihtaja – opetamme sinut kyllä työn saloihin! • Tärkeintä onkin kiinnostuksesi työtä kohtaan, motivoitunut asenteesi sekä halusi tehdä monipuolista tuotantotyötä elintarvikkeiden parissa.
Mitä tarjoamme sinulle?
Mitä tarjoamme sinulle?• Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn tulevaisuuden alalla. • Mukavan työporukan, tiiviin työyhteisön ja hyvän työskentelyilmapiirin. • Tarpeitasi vastaavat laadukkaat työvälineet ja modernit työtilat Laitilan ja Kustavin toimipisteissämme • Säännölliset työajat arkisin sekä maukkaat työsuhde-edut. • Välittävän ja ihmisläheisen työpaikan, jossa työtäsi arvostetaan, henkilöstön näkemyksiä kuullaan ja kehitysehdotuksia toteutetaan. • Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa elintarvikealan ammattilaiseksi sekä edetä työurallasi monipuolisessa organisaatiossamme. • Tärkeän työn, jossa pääset työskentelemään terveellisen ja ympäristöystävällisen ruuantuotannon eteen!

Ihmisläheisyys

Olemme lähellä ihmistä – niin jokaista munaxlaista kuin suomalaista tuottajaa ja kuluttajaa. Arvostamme jokaista työntekijää paitsi ammattilaisena, myös ihmisenä. Meillä kannustetaan toista ja puhutaan ja toimitaan reilusti. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhdessä ollaksemme paras mahdollinen työpaikka juuri sinulle nyt ja tulevaisuudessa.

Vastuullisuus

Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin työnteon tapojen kehittämisellä, laadukkaalla johtamisella ja positiivisen työpaikkakulttuurin tukemisella. Huolehdimme myös tuottajiemme ja heidän kanojensa hyvinvoinnista tuotantotavasta riippumatta. Panostamme tuotantomme ympäristöystävällisyyteen niin pakkausten kuin logistiikan ja tuotantomenetelmien osalta.

Laatu

Meillä pääset tekemään töitä kotimaisen kananmunateollisuuden tuotekehityksen ja laadun huipulla. Tuotantolaitoksemme ovat Euroopan moderneimpia ja uusimpia, ja työskentelymukavuus niiden mukana huippua. Meillä on lupa tehdä laatua.

Miksi etsimme sinua?
Miksi etsimme sinua?Munax Oy on kasvanut nopeasti, ja ihmiset niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ovat rakastuneet herkullisiin ja terveellisiin tuotteisiimme. Kysyntämme kasvaa koko ajan, ja tyytyväiset asiakkaamme odottavat meiltä myös tulevaisuudessa laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja innovatiivisia kananmunajalosteita niin kodeissa kuin HoReCa-sektorillakin. Haluammekin myös tulevaisuudessa tarjota koko maailmalle uniikkeja tuotteitamme. Tässä emme onnistu yksin, vaan tarvitsemme intohimoisia tekijöitä ammattitaitoiseen joukkoomme kasvumme tueksi. Me tarjoamme sinulle kaikki mahdollisuudet onnistua työssäsi herkullisen huomisen eteen. Meiltä Munaxilta löydät mukavan, innostavan ja pitkäaikaisen työpaikan sekä työn, josta voit olla ylpeä. 💛
Innostuitko?
Innostuitko?Mahtavaa! Kuoriudu meille uusiin tehtäviin ja jätä hakemuksesi rekrytointikumppanimme Baronan kautta pikimmiten! Jos jokin jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa mielellään Baronan Pirjo Rouhiainen (pirjo.rouhiainen@barona.fi, 040 774 7780). Tavoitat Pirjon parhaiten arkisin klo 8–16.