Avoimet työpaikat ja oppisopimuskoulutukset – Sandvik

Avoimet työpaikat ja oppisopimuskoulutukset – Sandvik

Miten olisi asentajan työ huipputekniikan parissa sekä alan ammattitutkinto työskentelyn lomassa? ⚡

Etsimme Sandvikille Turkuun asennustehtäviin sekä kokeneempia konkareita että tulevaisuuden rautaisia tekijöitä. Voit työllistyä oppisopimuksen kautta tai suoraan työtehtäviin. Oppisopimuskoulutus soveltuu loistavasti alasta kiinnostuneille ja on hyvä polku työelämän kautta uuteen ammattiin. 

Katso alta avoimet paikat ja jätä hakemuksesi!

Avoimet työpaikat Sandvik ⬇

Oppisopimuskoulutus  – mitä ja kenelle?
Oppisopimuskoulutus – mitä ja kenelle?▪ Mitä? Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa työn lisäksi suoritat alan virallisen ammattitutkinnon. Teet töitä ja opintoja rinnan, ja sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta. Koulutuskokonaisuuden kesto on noin vuoden, ja sen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella. ▪ Miksi? Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä hyödyt työmarkkinoilla. Tavoitteena on, että koulutuksen päätyttyä työllistyt asentajaksi. ▪ Kenelle? Oppisopimus on suunnattu niin työuran alussa oleville tekijöille kuin kokeneemmillekin konkareille. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan työhön työtä tekemällä tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista ammatillisen tutkinnon kautta.
Mitä Sandvikin työntekijät kertovat työstä?
Mitä Sandvikin työntekijät kertovat työstä?▪ Työtehtävät ovat monipuolisia ja niissä on paljon vaihtelua. Kahta samanlaista työpäivää ei tule vastaan! ▪ Meillä on loistava työilmapiiri ja työkaverit tekevät jokaisesta työpäivästä hauskan. ▪ Joka päivä oppii jotain uutta. Työkavereilta voi kysyä apua mihin tahansa ongelmaan ja heidän neuvoihinsa voi aina luottaa. Tällaisessa työympäristössä on helppo pärjätä!
Sandvik AB
Sandvik ABSandvik-konserniin kuuluva Sandvik Mining and Rock Technology -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin.