Sähköasentajia Arlalle Sipooseen

Sähköasentajia Arlalle Sipooseen

Sijainti
Sipoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
14.8.2024

Toiminnan laajentumisen myötä haemme Sipoon meijerille sähköasentajia kunnossapitoon vakituiseen työsuhteeseen.

Rekrytoinnin hoitaa Barona, mutta vakituinen työsuhde solmitaan suoraan Arla Oy:n kirjoille.

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. 380 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Kolarista Ylivieskaan ja Inkooseen. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille, asiakkaille kuin henkilöstölle. Tarjoamme luonnollisia makuja ja innovatiivisia tuotteita Suomesta sekä maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Suomessa meitä työskentelee yli 400 henkilöä, toimitusketjusta markkinointiin ja tuotekehityksestä logistiikkaan.

Kunnossapito-organisaatio palvelee Sipoon meijerin tuotantolaitosta, joka on käynnissä viikon jokaisena päivänä. Tuotannossamme pakataan maitoa sekä valmistetaan maitopohjaisia tuotteita kuten jogurttia ruoanlaittotuotteita, voita, viiliä ja rahkaa.

Huolehdit tuotantolaitoksemme teollisuuslaitteiden ja -koneiden kunnossapidosta, asennuksista ja vianhausta yhdessä muun tiimin kanssa. Osallistut myös ennakkohuoltotehtäviin.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa pääsääntöisesti arkisin. Tehtävä vaatii viikonloppupäivystyksiin osallistumista, joita on 4–5 viikon välein. Tulevaisuuden tavoitteena on siirtyminen 12-tuntiseen työvuorojärjestelmään, jossa neljän päivän työjaksoa seuraisivat kuuden päivän vapaat, mutta tämä on vielä suunnitteluvaiheessa.

Pääset tekemään yhteistyötä niin tuotannon, suunnittelun sekä laadunvalvontalaboratorion kanssa. Työtäsi ohjaavat tuotantolaitoksemme yhteiset tavoitteet ja Arlan arvot; varmistat elintarviketurvallisuuden, huomioit ympäristönäkökulman ja vastuullisuuden; kunnioitat työympäristöä ja olet hyvä työkaveri.

TOIVOMME SINULTA

• Turvallisuuslähtöistä ajattelua ja huolellisia työskentelytapoja

• Sähköalan koulutusta sekä vähintään yhden vuoden työkokemusta teollisuuden sähkölaitteiden asennus- tai huoltotöistä

• Sujuvaa suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa

• Valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä

• Oppimisintoa ja oma-aloitteisuutta

Kokemus prosessiteollisuudessa työskentelystä ja kunnossapidon tietojärjestelmistä on plussaa. Käytössämme on kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmä Aneo Zero.

Työskentely edellyttää hygieniapassia, jonka hankkimisessa avustamme tarvittaessa. Oma auto helpottaa työmatkojen tekoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa pääset työskentelemään monien eri sidosryhmien kanssa.

Mikäli tehtävämme kuulostaa sinulle sopivalta, lähetä hakemuksesi ja CV:si Baronalle alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuulla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Janne Tanhua-Tyrkkö
Janne Tanhua-Tyrkkö
Arla Oy
Arla Oy

TULE MEILLE TÖIHIN! Teemme määrätietoisesti työtä hyvän työilmapiirin ja turvallisen työympäristön eteen. Arla valittiin Urheilugaalassa 2023 Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi! Toimitiloistamme löydät niin kuntosalin kuin uima-altaan sekä aktiiviset työkaverit, joista saat seuraa niin salille, pingisotteluun kuin juoksulenkille. Henkilöstöravintola Inspis kokoaa kollegat maittavan lounaan äärelle ja taukohuoneissa on tarjolla oman talon tuotteita. Työterveys- ja sairaanhoitopalvelut meille tuottaa Mehiläinen. Toimipisteemme on savuton. Täällä sinua odottaa laadukkaat tuotteet, mielenkiintoiset tehtävät ja ammattitaitoiset kollegat. Arlalla olemme sitoutuneet rakentamaan monimuotoisen, oikeudenmukaisen ja osallistavan työpaikan. Meille inklusiivinen työyhteisö tarkoittaa erilaisuuden hyväksymistä ja tunnistamista osana rikasta työyhteisöä. Erilaisuuden ymmärtämäinen vaikuttaa siihen, miten tunnistamme itsemme ja miten toimimme eri tilanteissa. Rekrytointiprosessissamme pyrimme varmistamaan, että kaikkia hakemuksia käsitellään oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Lue lisää eettisistä periaatteistamme.

Tutustu yritykseen