Tuotannontyöntekijöitä sadevesituotteiden valmistukseen Orimattilaan

Tuotannontyöntekijöitä sadevesituotteiden valmistukseen Orimattilaan

Sijainti
Orimattila, Lahti
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2024

Haetko käytännönläheistä ja aktiivista työtä? Omaatko hyvän asenteen töihin ja haluat oppia uutta? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Vesivek Tuotteet Oy:lle työntekijöitä toimeen tarttuvia henkilöitä kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii yhtä lailla hyvin esimerkiksi alanvaihtajalle kuin teollisuudesta aikaisempaa kokemusta omaavalle, mutta uusia kokemuksia hakevalle.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta teollisuuden töistä, sillä kaikkiin työtehtäviin Vesivek Tuotteet Oy:llä on oma kouluttaja, joka perehdyttää sinut työhön.

Tuotannossa on töitä useammassa eri tuotannon työtehtävässä ja tehtävästä riippuen töitä tehdään arkipäivisin joko 2- tai 3-vuorossa (vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa). 3-vuorossa työhön kuuluvat myös yötyöviikot. Toivomme sinulta siis vähintään 2-vuorotyövalmiutta.

Haemme nyt kausityöntekijöitä tuotantoon. Työtehtäväsi voi olla esimerkiksi jokin seuraavista:

  • Kattoturvatuotteiden valmistuksessa työhösi kuuluu eri tuotteiden valmistusta koneilla (särmäyskoneen ja epäkeskopuristimen käyttö ja pisteen hoito).
  • Putkituotannossa työsi voi olla tikkaiden kokoonpanoa ja lumiesteputkien robottisolun käyttöä.

Kaikkiin työtehtäviin kuuluu myös trukin ajo, minkä pääset myös opettelemaan työn aikana, mikäli aikaisempaa kokemusta ei sinulta löydy. Työpisteissä töitä tehdään pääasiassa seisten ja työhön kuuluu myös erilaisten metallituotteiden nostelu, joten perusvalmius fyysiseen työhön tulisi löytyä. Toivomme sinulta suomen kielen taitoa.

Kaikissa työtehtävissä edellytämme, että voit sitoutua töihin vähintään elokuun loppuun. Valittujen henkilöiden kanssa tehdään määräaikainen sopimus 31.8.2024 saakka. Hyvin työssään pärjäävällä kausityöntekijällä on mahdollisuus työskennellä pidempäänkin. Työt alkavat mahdollisimman pian toukokuun aikana.

Tarjolla on vakaa ja kokoaikainen työpaikka mukavassa työporukassa. Tässä työssä pääset mielenkiintoisten ja töiden pariin ja konkreettisesti tekemään! Huomioithan, että tehtävään vastaanotetaan hakemuksia ainoastaan Baronan järjestelmän kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa