VAK Akatemian kautta uuteen ammattiin

VAK Akatemian kautta uuteen ammattiin

Työllisty alan markkinajohtajalle ja hanki alan virallinen ammattitutkinto kätevästi samalla kertaa! Hae nyt VAK Akatemiaan Vahdolle ja rakenna itsellesi pitkäaikainen ura asentajana. 💪

Olit sitten kokenut konkari, työurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä tai alaa vaihtava ammattilainen, tämä mahdollisuus on juuri sinua varten! Me koulutamme sinusta rautaisen osaajan raskaan kaluston asentajan tehtäviin.

VAK Akatemia avoimet työpaikat ⬇

VAK Akatemia – mistä tässä on kyse?
VAK Akatemia – mistä tässä on kyse?▪ VAK Akatemia on VAK Oy:n järjestämä oppisopimuskoulutus, jossa työn ohella suoritat alan virallisen ammattitutkinnon. Teet töitä ja opintoja samanaikaisesti, ja sinulle maksetaan vähintään TES:n mukaista palkkaa jo koulutuksen ajalta. ▪ Koulutuskokonaisuuden kesto on noin vuoden, ja sen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman kokemuksesi perusteella. Opiskelu tapahtuu pääosin työpaikalla käytännön työtehtävissä, jota täydennetään opinnoilla oppilaitoksessa. ▪ Koulutuksen jälkeen sinulla on alan virallinen tutkinto todisteena osaamisestasi, mistä on hyötyä työmarkkinoilla. ▪ Oppisopimus on suunnattu niin työuran alussa oleville tekijöille kuin kokeneemmillekin konkareille. Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan työhön työtä tekemällä tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista ammatillisen tutkinnon kautta.Lue lisää ja hae!
Miksi hakea mukaan VAK Akatemiaan?
Miksi hakea mukaan VAK Akatemiaan?▪ Meillä tehdään töitä yhdessä ja hyvällä fiiliksellä! Meidän tärkein ja arvokkain voimavara on osaavat ja sitoutuneet työntekijät. Pidämme huolen siitä, että työntekijämme viihtyvät meillä. ▪ Tarjoamme sinulle räätälöidyn ja kattavan koulutuksen raskaan kaluston asennuksen moniosaajaksi. Ammattitutkinnon lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvasti kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi. ▪ VAK Akatemiassa tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät mielekkäässä työympäristössä. ▪ Työpaikan alan markkinajohtajan leivissä sekä mahdollisuuden pitkälle työuralle alalla, jossa riittää kysyntää tulevaisuudessakin!Katso avoimet paikat ja jätä hakemuksesi!
VAK. Vastuullisen kuljettamisen puolesta.
VAK. Vastuullisen kuljettamisen puolesta.VAK Oy suunnittelee ja valmistaa laadukkaat ja ajanmukaiset raskaan kaluston tavarankuljetusratkaisut. Lukuisat omat innovaatiot, modernit tuotantomenetelmät ja pitkä kokemus ovat nostaneet VAK:n alan suunnannäyttäjäksi ja yhdeksi Pohjois-Euroopan merkittävämmäksi kuljetuskaluston valmistajaksi. VAK-tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Turun kupeessa, Vahdolla.Lue lisää VAK:n sivuilta