36 avointa työpaikkaa

Järjestys:
Osuvimmat
Service Desk Agent, Stora Enso Oyj, kesätyö1 päivä sitten
Service Desk Agent, Stora Enso Oyj, kesätyö
Määräaikainen · Kokoaikainen
Kouvola · Stora Enso Oyj
Päättyy 28.2

Haluaisitko työskennellä ympäristössä, jossa voit yhdistää sekä ihmisten parissa työskentelyn että tietotekniikan? Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja pystyt tekemään sitä sujuvasti niin suomeksi kuin ruotsiksikin? Oletko kenties IT-alan opiskelija ja olet etsimässä kesälle 2023 oman alasi töitä, joita voisit tehdä mistä päin Suomea tahansa? Jos vastasit kyllä, jatkathan lukemista!

IT-tuen työtehtäviin, Puola
IT-tuen työtehtäviin, Puola
Vakituinen · Kokoaikainen
Katowice · Barona Katowice
Päättyy 31.1

Haaveiletko työskentelystä ulkomailla ja etenkin Euroopan sydämessä? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään IT-tuen ammattilaiseksi? Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä ja kaupunki tunnetaankin mm. Euroopan E-sports kehtona.

Software Specialist SD Vitec Futursoft
Software Specialist SD Vitec Futursoft
Vakituinen · Kokoaikainen
Espoo · Vitec Futursoft Oy
Päättyy 31.1

Etsitkö hyvää työporukkaa? mahdollisuutta päästä sisään IT-alalle? Omaatko kokemusta Service Desk - tai Call Center työstä? Haluatko työkokemusta IT opintojesi jatkoksi? Etsimme Vitec Futursoftille uutta kollegaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään monipuolisten IT-tukitehtävien parissa!

IT-tuen töihin Espanjaan
IT-tuen töihin Espanjaan
Vakituinen · Kokoaikainen
Fuengirola · Espanja · Barona Fuengirola
Päättyy 31.1

Tule töihin IT-tuen tehtäviin Espanjan aurinkorannikolle Fuengirolaan! Etsimme Fujitsulle IT-tuen osaajia ratkomaan asiakkaiden tietoteknisiä ongelmia. Voit olla taustaltasi esimerkiksi loppuvaiheen IT-opiskelija tai vaikkapa kokeneempi alan ammattilainen, joka etsii uutta suuntaa työelämään IT-maailman syövereistä. Fujitsulla pääset työskentelemään nuorekkaassa, asiantuntevassa ja hyväntuulisessa työyhteisössä. Saat työhön kattavan perehdytyksen, ja tämänkin jälkeen tukenasi ovat tilanteessa kuin tilanteessa tiimin esihenkilö ja työkaverisi. Pääset osaksi monipuolista IT-alan yritystä, jossa tehtävät ja päivät ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia.

Teknisen asiakaspalvelun tehtäviin ulkomaille Puolaan tai Espanjaan! (avoin haku)Uusi 24h
Teknisen asiakaspalvelun tehtäviin ulkomaille Puolaan tai Espanjaan! (avoin haku)
Vakituinen · Kokoaikainen
Puola · Espanja · Fuengirola · Katowice · Barona IT
Päättyy 31.12

Haaveiletko työskentelystä Espanjan auringon alla tai E-sportin kehtona pidetyssä Katowicessä? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään IT-tuen ammattilaiseksi? Meillä saattaa olla paikka juuri sinulle tiimissämme, jossa pääset osaksi asiantuntevaa IT-tuen tiimiä!

Technical Support Specialist, Fujitsu2 päivää sitten
Technical Support Specialist, Fujitsu
Määräaikainen · Kokoaikainen
Helsinki · Fujitsu Finland Oy
Päättyy 13.2

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Fujitsulle useampaa Technical Support Specialistia monipuoliseen tehtävään service desk -ympäristöön. Kyseessä on asiantunteva, yritysasiakkaisiin keskittynyt ympäristö. Työpaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Valimossa. Jos viihdyt asiakasrajapinnassa ja mielenkiintoisessa moniasiakasympäristössä, saatat olla etsimämme henkilö! Tässä tehtävässä riittää haastetta myös jo aiempaa ServiceDesk -kokemusta omaavalle henkilölle.

B2B Customer Service Agent, Vattenfall Oy
B2B Customer Service Agent, Vattenfall Oy
Määräaikainen · Kokoaikainen
Helsinki · Vattenfall Oy
Päättyy 12.2

Haluatko olla mukana luomassa laadukasta asiakaskokemusta Vattenfallin yritysasiakkaille? Suomen asiakaspalvelun hallinnan ja kehityksen Customer Service -yksikössä vastaamme kokonaisvaltaisesti Vattenfallin asiakaspalvelun prosesseista koko asiakkuuden elinkaaren osalta. Nyt haussa tiimiimme yritysasiakkuuksista vastaava B2B Customer Service Agent.

Avoin hakemus IT-tuen tehtäviin
Avoin hakemus IT-tuen tehtäviin
Määräaikainen · Kokoaikainen
Tampere · Barona IT Oy
Päättyy 9.2

Me Barona IT:llä työllistämme tekijöitä asiakasyrityksiimme teknisen tuen rooleihin kuten service desk -asiantuntijan, lähitukihenkilön ja IT-asentajan työtehtäviin. Olemme lukuisten eri IT-alan yritysten rekrytointikumppani ja siten meillä on aina haku päällä – usein kymmeniä erilaisia samanaikaisesti. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etsimme koko ajan sopivia matcheja tekijöiden ja työpaikkojen välille. Jättämällä avoimen hakemuksen meille, varmistut siitä, että joku muu sinun lisäksesi yrittää etsiä sinulle sopivaa työpaikkaa. Lue lisää tarjoamistamme rooleista alta ja hae pian, sillä toivomasi työ voi jo odottaa tekijäänsä!

Lentocateringiin pakkaajaa Vantaa Catering Service Company Oy:lle!
Lentocateringiin pakkaajaa Vantaa Catering Service Company Oy:lle!
Vantaa · Helsinki · Espoo · Vantaa Catering Services Oy
Päättyy 12.2

Lentoliikenne kiihtyy kiihtymistään, ja Vantaa Catering Serice Company Oy tarvitsee vahvistuksia! Etsimme näppäräsormista, joustavaa ja oma-aloitteista pakkaajaa lentocateringiin.

Kuntokeskusvastaava Fitness24Seven Lappeenranta
Kuntokeskusvastaava Fitness24Seven Lappeenranta
Vakituinen · Osa-aikainen
Lappeenranta · Fitness24Seven Oy
Päättyy 29.1

Etsitkö vastuullista asiakaspalvelutehtävää, jossa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi. Nautit asiakaskohtaamisista ja sinulla on aito halu tarjota asiakkaille parasta palvelua. Mikäli vastasit näihin kyllä, jatka lukemista - meillä on sinulle paikka avoinna!

Vuoropäällikkö Burger King Hämeenlinna Tiiriö
Vuoropäällikkö Burger King Hämeenlinna Tiiriö
Vakituinen · Osa-aikainen
Hämeenlinna · Akaa · Asikkala · Hattula · Hausjärvi · Hollola · Restel Fast Food Oy
Päättyy 31.1

Etsitkö päällikkötason hommia ja ihan kingejä työkavereita? Meillä olisi molempia tarjolla: Hämeenlinnan Tiiriön kingijengin vuoropäällikön pesti sinulle, joka olet ehkä jo oman tulikokeesi ravintola-alalla suorittanut ja valmiina liekehtimään myös vastuullisemmassa roolissa. Vaatimuksia meillä on oikeastaan vain yksi: se, että olet hyvä tyyppi. Jolla on sopivasti johtajan ja sopivasti kuningasluokan asiakaspalvelija vikaa.

Apply for a summer job in the hotel and restaurant industry!
Apply for a summer job in the hotel and restaurant industry!
Kesätyö
Turku · Lieto · Raisio · Kaarina · Salo · Naantali · Barona HoReCa Oy
Päättyy 31.3

Are you a positive team-player? Do you want to evolve, learn new things and be a part of the most brilliant team? Do you want to make your summer of -23 the best experience ever? Apply for a summer job with Barona today!