Töitä tarjolla kestävämmän tulevaisuuden etulinjassa

Haluatko vaikuttaa työlläsi vihreämpään tulevaisuuteen? Haluatko työn, jossa pääset luomaan ja suunnittelemaan uutta? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista! 

Tarjoamme sinulle uniikin mahdollisuuden työskennellä etulinjassa alalla, jonka kehitys on yhteisen tulevaisuutemme polttopisteessä. Fintoil edistää tuotteillaan merkittävästi päästövähennyksiä ja rakentaa näin konkreettisesti vihreämpää tulevaisuutta. Jalostamme raakamäntyöljystä jakeita, joista syntyy muun muassa uusiutuvaa toisen sukupolven dieseliä sekä terveys- ja hyvinvointituotteita. Tuotteemme mahdollistavat esimerkiksi uusiutuvan biodieselin valmistuksen yli 100 000 auton vuosikäyttöön.

Emme ainoastaan lupaa sinulle vaikutusmahdollisuuksia, vaan todella haluamme sinun vaikuttavan. Tuotantolaitoksemme ja toimintamme pystyttäminen kaipaavat ammattitaitoasi ja näkemyksiäsi. Meitä fintoililaisia yhdistää intohimo alaan ja yhdessä tekeminen.

Fintoil rekrytoi operaattoreita vuodenvaihteen 2021-2022 tienoilla. Seuraa avoimia paikkoja!

 

Avoimet työpaikat

0 avointa paikkaa


Ei tuloksia.

Miksi töihin Fintoilille?

Kestävän tulevaisuuden etulinjassa

Kestävän tulevaisuuden etulinjassa

Fintoilin tuotteet ovat suora käytännön toimi kohti vihreämpää tulevaisuutta. Sellun sivutuotteena syntyvän raakamäntyöljyn hyödyntäminen on vastuullista luonnonvarojen käyttöä parhaimmillaan. Lopputuotteistamme syntyy mm. uusiutuvaa toisen sukupolven dieseliä sekä terveystuotteita. Jalosteiden hiilijalanjälki on jopa 90 % pienempi kuin vastaavien fossiilisten tuotteiden.

Mukana ensimetreiltä saakka

Mukana ensimetreiltä saakka

Uudet fintoililaiset pääsevät mukaan huikealle matkalle, alusta saakka. Teollisuuden alalla voimme tarjota jokaiselle aivan uniikin kasvuympäristön, jossa oma osaaminen hyödyttää ja kasvaa hankkeen edetessä.

 

Suomalainen. Tuore ja silti kokenut.

Suomalainen. Tuore ja silti kokenut.

Fintoilin omistuspohja on vahvasti suomalainen, joten toimintaa ohjataan paikallisesti ja läheltä. Päätökset tehdään yhdessä, nopeasti ja ketterästi. Vaikka Fintoil ottaa yrityksenä ensiaskeleitaan, johdolla ja hallituksella on yhteenlaskettuna satojen vuosien kokemus mäntyöljyalasta.

Fintoil aikajana.

 

 

 

 

Fintoil logo.

FINTOIL

Fintoil rakentaa Haminan kemikaalisatamaan biojalostamon, jonka rakentaminen alkaa helmikuussa 2021. Laitos sai loppuvuodesta ympäristö- ja rakennusluvan, ja kaupallinen toiminta on tarkoitus aloittaa kesällä 2022. Fintoil tavoittelee noin 150 miljoonan euron vuotuista liikevaihtoa mäntyöljyjalostamon valmistuttua. Biojalostamo työllistää suoraan noin 35 henkilöä ja välillisesti noin 100 henkilöä. Fintoilista tulee maailman neljänneksi suurin raakamäntyöljyn jalostaja noin 10 % markkinaosuudella.

Raakamäntyöljy on mänty- ja kuusisellun sivutuote, jonka hyödyntäminen on vastuullista luonnonvarojen käyttöä parhaimmillaan. Fintoil jalostaa raakamäntyöljystä jakeita, joista syntyy muun muassa uusiutuvaa toisen sukupolven dieseliä, liimoja ja tartuttimia sekä terveys- ja hyvinvointituotteita.

Lue lisää: fintoil.fi