Tule töihin Prisman ravintoloihin Vaasassa!

Oletko reipas tyyppi, joka haluaa olla osa Vaasan Prismojen ravintoloiden mahtavaa porukkaa? Nyt on avoinna 60 paikkaa Vaasan Prismoissa – hae heti mukaan!

Tutussa, asiakkaiden kehumassa Prisma Kotirannassa voit työskennellä uusissa Rosso Pizzan ja Hesburgerin ravintoloissa, ja rakenteilla olevassa Prisma Liisanlehdossa aukeaa ravintolamaailma, jossa pääset työskentelemään useissa eri ravintoloissa. Liisanlehdossakin työsi alkaa heti, sillä ravintolamaailma toimii työmaaruokalana ennen Prisman varsinaista avautumista.

 

Tästä syystä kannattaa hakea

Tienaa helposti lisätuloja

Tekemällä pari iltavuoroa viikossa voit tienata jopa 500 euroa lisätienestit itsellesi kuukauden aikana!

Joustavat työajat

Ravintolamaailmasta löydät useita erilaisia työtehtäviä ja joustavia työaikoja. Voit siis sovittaa työt omaan elämääsi sopiviksi!

Vain asenne riittää

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja – vain asenne riittää! Me valmennamme sinusta uuden ravintolamaailman tähden.

Avoimet työpaikat

0 avointa paikkaa


Ei tuloksia.

Pääset työskentelemään näissä ravintoloissa

Hesburger

Suomen suurimassa pikaruokaravintolassa Hesburgerissa töitä riittää laidasta laitaan aina keittiöstä saliin. Täällä käsistäsi valmistuu Pököt, salaatit ja nugetit!

Pizza & Buffa

Pizza & Buffa on helppo ja nopea koko perheen ravintola. Nappaa siis taikinapallot käsiin ja laita porkkanaraasteet raastumaan – täältä löydät kaupungin monipuolisimmat työtehtävät!

Presso

Tuore pulla ja maukas kahvi – se on siinä! Pressossa pääset loihtimaan piristävimmät kahvit ja leipomaan lämpimimmät pullat.

Haetko toiseen tai molempiin?

Palvelemme asiakkaita suosittujen kulkureittien varrella Asevelikylän kainalossa ja Vanhan Sataman naapurissa. Kotirannan Prisma sijaitsee osoitteessa Jukolantie 1, ja Liisanlehto valmistuu osoitteeseen Elementtitehtaantie 1.

Kumpaan haet – vai haetko molempiin?

Tapaat Matildan ja Emman työhaastattelussa

Matilda Vähäkangas

Aina ilonen henkilöstökonsulttimme Matilda on apunasi rekrytointiin liittyvissä kysymyksissäsi! Tapaat Matildan työpaikkahaastattelussa.

Emma Impola

Aurinkoisesta HR-koordinattoristamme Emmasta kuulet pian hakemuksen jätettyäsi! Emmaan saatat törmätä myös työhaastattelussa.

Logo KPO

Osuuskauppa KPO

Suomen ensimmäiseksi alueosuuskaupaksi vuonna 1905 perustettu Osuuskauppa KPO on nykyisin yli 125 000 pohjalaisen asiakasomistajan omistama yritys, joka toimii Kokkolan, Pietarsaaren, Ylivieskan ja Vaasan talousalueilla. 115-vuotisen historiansa aikana KPO:n periaate on säilynyt ennallaan: se on perustettu tavallisten ihmisten omistamaksi ostospaikaksi. Lue lisää: osuuskauppakpo.fi