Tule töihin Prisman ravintoloihin Vaasassa!

Tule töihin Prisman ravintoloihin Vaasassa!

Oletko reipas tyyppi, joka haluaa olla osa Vaasan Prismojen ravintoloiden mahtavaa porukkaa? Nyt on avoinna 60 paikkaa Vaasan Prismoissa – hae heti mukaan!

Tutussa, asiakkaiden kehumassa Prisma Kotirannassa voit työskennellä uusissa Rosso Pizzan ja Hesburgerin ravintoloissa, ja rakenteilla olevassa Prisma Liisanlehdossa aukeaa ravintolamaailma, jossa pääset työskentelemään useissa eri ravintoloissa. Liisanlehdossakin työsi alkaa heti, sillä ravintolamaailma toimii työmaaruokalana ennen Prisman varsinaista avautumista.

Miksi kannattaa hakea?

Vaasan Prismojen tunnelmaa

  • Tienaa helposti lisätuloja. Tekemällä pari iltavuoroa viikossa voit tienata jopa 500 euroa lisätienestit itsellesi kuukauden aikana!
  • Joustavat työajat. Ravintolamaailmasta löydät useita erilaisia työtehtäviä ja joustavia työaikoja. Voit siis sovittaa työt omaan elämääsi sopiviksi!
  • Vain asenne riittää. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja – vain asenne riittää! Me valmennamme sinusta uuden ravintolamaailman tähden.

Näissä ravintoloissa työskentelet

Pizza&Buffa, Hesburger, Kahvila Presso – logot

Haluatko hakea toiseen vai molempiin?

Kartta Vaasan Prismoista

Palvelemme asiakkaita suosittujen kulkureittien varrella Asevelikylän kainalossa ja Vanhan Sataman naapurissa. Kotirannan Prisma sijaitsee osoitteessa Jukolantie 1, ja Liisanlehto valmistuu osoitteeseen Elementtitehtaantie 1.

Kumpaan haet – vai haetko molempiin?

Tapaat työhaastattelussa Matildan ja Emman

Matilda ja Emma

Matilda Vähäkangas. Aina ilonen henkilöstökonsulttimme Matilda on apunasi rekrytointiin liittyvissä kysymyksissäsi! Tapaat Matildan työpaikkahaastattelussa.

Emma Impola. Aurinkoisesta HR-koordinattoristamme Emmasta kuulet pian hakemuksen jätettyäsi! Emmaan saatat törmätä myös työhaastattelussa.

Osuuskauppa KPO
Osuuskauppa KPOSuomen ensimmäiseksi alueosuuskaupaksi vuonna 1905 perustettu Osuuskauppa KPO on nykyisin yli 125 000 pohjalaisen asiakasomistajan omistama yritys, joka toimii Kokkolan, Pietarsaaren, Ylivieskan ja Vaasan talousalueilla. 115-vuotisen historiansa aikana KPO:n periaate on säilynyt ennallaan: se on perustettu tavallisten ihmisten omistamaksi ostospaikaksi.