Saisiko olla yksi markkinoinnin ammattilainen? Meiltä niitä saa!

Saisiko olla yksi markkinoinnin ammattilainen? Meiltä niitä saa!

Digitaalisen ostopolun ja asiakaskokemuksen merkitys korostuu entisestään ja sillä on iso merkitys yritykselle niin myynnin kuin vaikkapa asiakassuhteiden kannalta. Löytyykö jo teidän tiimistä osaavat henkilöt rakentamaan ja ylläpitämään digitaalisia palveluja ja niiden markkinointia? Tai tarvitsetteko freelancereita avuksi projektiin? Sano vain mitä tarvitsette, me autamme!

Jos tarvitset apua markkinoinnin ja viestinnän resursoinnissa, jätä meille yhteydenottopyyntö ja palaamme sinulle saman päivän aikana.

Viiva osioiden välissä

6 syytä rekrytoida Barona Luovan kanssa

 1. Onnistumisprosenttimme on 98 %

  Onnistumme siis käytännössä aina - tähän suurin syy on ajantasainen markkinatuntemus ja rekrytointikonsulttiemme ammattitaito.

 2. Rekrytointikonsulteillamme on markkinoinnin ja viestinnän tausta

  Kaikki rekrytointikonsulttimme ovat itsekin markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia - he siis tuntevat sekä rekrytoinnin että markkinoinnin alueet ja ymmärtävät nykyaikaisen markkinoinnin tarpeet.

 3. Autamme kirkastamaan osaajatarpeesi

  Etkö ole varma, minkälaista osaamista tarvitset? Anna meidän auttaa - sparrailemme mielellämme tarpeistasi ja annamme ehdotuksemme!

 4. Valmis verkosto täynnä ammattitaitoa

  Verkostoistamme löytyy valmiiksi haastateltuja, monipuolisella osaamisella varustettuja markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia valmiina aloittamaan työt kanssasi - tarvittaessa nopeastikin.

 5. Toimimme heti

  Sinulla ei tarvitse olla muuta mielessä kuin valmis projekti tai tarve osaamiselle - me autamme kaikessa muussa ja saat meiltä selkeän ehdotuksen siitä, kuinka sinun kannattaisi edetä rekrytointiesi suhteen.

 6. Hoidamme puolestasi kaiken - oikeasti

  Aikataulutamme rekrytointiprosessin, kirjoitamme rerytoinnillesi hyvän ilmoituksen ja tarvittaessa teemme tehokasta hakijamarkkinointia, kommunikoimme kanssasi viikottain ja saat tiedon hakijatilanteesta. Sinun täytyy vain varata kalenteristasi aikaa loppuvaiheen haastatteluihin.

Viiva osioiden välissä

Tarvitseeko markkinointitiimisi boostia? Sparraillaan yhdessä!

Jos markkinointitiiminne tarvitsee lisäresursseja, anna meidän auttaa. Meiltä löytyy verkostoistamme jo haastateltuja valmiita tekijöitä pidempiin ja lyhyempiin projekteihin - palkkatöihin ja freelanceriksi. Jätä meille yhteydenottopyyntö ja palaamme sinulle jo saman päivän aikana.

Ota yhteyttä

Jaana Kaarela
Jaana Kaarela
Liiketoimintajohtaja, Markkinoinnin ja viestinnän rekrytointi­palvelut, Barona Luova

Markkinointi ja viestintä

+358 40 557 5866jaana.kaarela@barona.fi