Anna Perho ja Barona veivät työelämävalmennukset someen
Työelämäyhtiö ja Suomen kuudenneksi suurin työnantaja Barona sekä toimittajana, kirjailijana ja valmentajana työskentelevä Anna Perho valmentavat vuoden aikana yli tuhat suomalaista uudenlaisen ajatteluun kohti parempaa työelämää. Superduuni-valmennuskokonaisuudessa tarjotaan konkreettista ja inspiroivaa valmennusapua oman jutun löytämiseen, osaamisen kirkastamiseen ja urarohkeuteen sekä Baronan asiantuntijavinkkejä työllistymiseen.
- Superduuni on digitaalinen hybridivalmennus, joka pitää sisällään mm. videovalmennusta, etäkokoontumisia ja verkostoitumista omassa FB-ryhmässä.
- Vuoden 2021 koulutuskokonaisuuksiin odotetaan yli tuhatta osallistujaa. Ensimmäinen kurssi on jo käynnistynyt.
- Anna Perho on tunnettu toimittaja, kirjailija ja muutosvalmentaja, jolla on Instagramissa lähes 15 000 seuraajaa. Hän on myös aktiivinen twiittaaja 46 000 seuraajalla.
- Suomalaisomisteinen Barona työllistää vuosittain 30 000 ihmistä ja on Suomen suurin henkilöstöpalveluyritys.
Baronan markkinointijohtaja Aarne Töllisen mukaan työn mielekkyys ja merkityksellisyys ovat kiistatta 2020-luvun työelämän megatrendejä. Samalla moni työnhakija voi kokea riittämättömyyttä ja haasteita oman osaamisensa sanoittamisessa ja myymisessä. Perhon ideoiman Superduuni-valmennuksen tarkoituksena on tarjota näille ihmisille rohkaisua ja auttaa heitä hyödyntämään piilossa olevaa potentiaalia.
”Olemme superinnoissamme, että Anna halusi juuri meidän kanssamme toteuttaa Superduunin. Jaamme Annan kanssa saman auttamishalun sekä palon työelämän kehittämiseen. On hienoa päästä yhdessä tarjoamaan tällaista kokonaisuutta, joka voi oikeasti muuttaa ihmisten elämää. Olemmehan Baronalla kumppani työn ja elämän muutoksissa”, Töllinen kertoo.
Perhon mielestä työelämästä puhutaan usein hyvin negatiiviseen sävyyn, jolloin unohtuu helposti sen hyvät puolet: miten työ voi parhaimmillaan tarjota väylän ja alustan itseilmaisuun, kanssaihmisten palvelemiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun.
”Superduuni-valmennuksen tarkoituksen on kannustaa kokeilemaan uralla jotain rohkeaa ja vähän vaikeaakin. Se, että uskaltautuu kurottamaan kohti sellaista, mihin ei usko aluksi ihan edes pystyvänsä, kasvattaa itseluottamusta. Valmentajana työni on rohkaista osallistujia juuri sinne, minne oma usko ei vielä ole riittänyt.”
Perho kertoo yhteistyön Baronan kanssa tuntuneen heti alusta todella luontevalta. Hän jakaa samat arvot ja ajatukset työelämän kumppanuudesta baronalaisten kanssa.
“Käytännön tyyppinä innostun Baronassa siitä, että pystytään tekemään asioille oikeasti jotain: tarjoamaan ihmisille työtä tilanteesta riippumatta. Uudistamaan työtä ja tukemaan elämässä.”, Perho sanoo.
Ensimmäinen Superduuni-valmennus käynnistyi viikolla kaksi ja kurssit jatkuvat aina kevääseen asti.
Miten Superduuni sujui? Lue Heidin kokemus »