Barona avaa toimiston Kokkolaan

Barona 25.4.2017

Huhtikuun lopusta alkaen Baronalla on yhä tiiviimpää ja paikallisempaa toimintaa Kokkolassa ja sen lähialueilla. Juuri avattu toimisto sijaitsee kauppakeskus Chydeniassa, Kokkolan ydinkeskustassa, ja sitä vetää asiakkuuspäällikkö Janne Heikkilä.

Kokkolan ja sen lähialueen asiakkaat saavat tukea muun muassa rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, HR-konsultointiin ja ammatilliseen kuntoutukseen. Baronalla on Suomen suurin HR -palvelutarjoama ja alan palveluille tuntuu Kokkolassa olevan kysyntää.

 ”Idea toimistosta Kokkolassa on siintänyt pitkään mielessä. On vain puuttunut se oikea henkilö vetämään toimistoa ja nyt hän on löytynyt. Janne Heikkilä on tullut tutuksi aikaisemman yhteistyön merkeissä ja omaa vahvan paikallistuntemuksen ja tuntee Baronan palveluita jo entuudestaan asiakkaan näkökulmasta ”, kommentoi aluepäällikkö Pietu Purhonen. 

Asiakkuuspäällikkönä aloittanut Heikkilä on innoissaan uudesta työstään Baronalla. 

”Mahtavaa päästä tekemään töitä nyt toisen suuren firman kanssa, ja etenkin uuden rakentaminen Kokkolassa tuntui todella mahtavalta mahdollisuudelta, josta ei voinut kieltäytyä. On kiva päästä läheiseen tekemiseen yritysten kanssa, joiden kanssa on aikaisemmin ollut yhteydessä urheilumaailman kautta”, Heikkilä kommentoi.

Janne Heikkilä on työskennellyt aiemmin muun muassa Elisalla muutosvalmentajana ja tiiminvetäjänä. Heikkilä on myös toiminut lentopalloseura Kokkolan Tiikereiden kakkosvalmentajana ja managerina 2008-2015, ja oli nostamassa seuraa huipulle: joukkue voitti ensimmäisen mestaruutensa kauden 2012-2013 päätteeksi. Urheilutaustasta on ollut hyötyä myös työelämässä, Elisalla työskennellessä:

”Johdan tiimiäni tavalla, johon olen saanut urheilumaailmasta mallia. Olen oppinut kohtaamaan erilaisia ihmisiä. Vastuullani on rekrytointi. Siihen olen saanut urheilusta mallia, kun olen hakenut tiimiini hyviä persoonia ja ihmisiä”, Heikkilä kertoo Keskipohjanmaan haastattelussa (02/2017), jonka voit lukea kokonaisuudessaan tästä.

KOKKOLAN TOIMISTO

Kauppakeskus Chydenia, Rantakatu 2-4 & 6, Tehtaankatu 3-5, Isokatu 4

LISÄTIETOJA

Janne Heikkilä, asiakkuuspäällikkö, Kokkola
janne.heikkila@barona.fi
p. 050 506 7455

Pietu Purhonen, aluepäällikkö,
pietu.purhonen@barona.fi
p. 043 8244 025