Myyntiradio on bisnespodcastien hiomaton timantti

Barona 20.3.2022

Myynnin maailmaa rouhealla asenteella tarkasteleva Myyntiradio on noussut useasti Suomen kuunnelluimpien bisnespodcastien listalle ja ollut yksi Suomen kuunnelluimmista podcasteista suoratoistopalvelu Spotifyssa. Palveluyhtiö Baronan tuottaman Myyntiradion yhtenä tavoitteena on lisätä myyntityön vetovoimaa nuorten parissa ja nostaa esiin alan vaikuttajia ja edelläkävijöitä.  

Myyntiradio käynnistyi vuonna 2020 ja kahdessa vuodessa Baronan myyntijohtaja Jussi Rissasen kipparoima podcast on kerännyt jo reilusti yli 36 000 kuuntelukertaa. Rissanen on toiminut menestyksekkäästi myynnin parissa jo 17 vuotta ja on lisäksi kysytty puhuja, myyntityön ja johtamisen valmentaja.  

Kuluvalla neljännellä tuotantokaudella Myyntiradiota voi seurata myös YouTube-kanavan välityksellä. Vieraslista on jälleen mielenkiintoinen sekoitus yrityspäättäjiä ja -vaikuttajia sekä oman alansa rohkeita myynnin edustajia.  

”Olen tosi iloinen siitä, että kaikkia vieraitamme yhdistää tinkimätön halua vielä eteenpäin myyntikulttuuria Suomessa. Nostamme esiin alalta ja alan ulkopuolelta mielenkiintoisia esimerkkejä ja tarinoita, jotka innostavat kuulijoitamme. Samalla kun puhumme myynnistä, puhumme myös muusta elämästä”, Rissanen kertoo.  

Hän ei niinkään seuraa kuuntelu- tai seuraajamäärien kasvua vaan sitä, miten eri jaksot vieraineen resonoivat yleisössä:  

”Saamme todella paljon palautetta Myyntiradiota seuraavilta. Yleisin viesti on se, että täysin vastaavaa konseptia ei ole. Vaikutamme ihmisiin monella tasolla. Toivon, että Myyntiradio lunastaa paikkansa tietynlaisena myynnin äänitorvena.”  

Kevätkaudella 2022 Rissasen vieraaksi saapuvat mm. Paula Ruohoranta, Eka Ruola, Joni Jaakkola, Harri Koskinen, Noora Fagerström, Lasse Kukkonen, Sami Aavikko ja Mika Ollikainen.   

Näistä Valmetin paperitehtaiden myyntitiimin myynti- ja markkinointijohtaja Mika Ollikaisen haastattelu toteutetaan opiskelijoista koostuvan liveyleisön edessä, kun Myyntiradio vierailee 23.3. Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK:ssa. 

”Suomi kasvuun myynnillä! Tämä on hieno mahdollisuus JAMKin tradenomi-opiskelijoille päästä kuulemaan tuoreita yrityselämän kokemuksia B2B-myynnistä. Nämä kohtaamiset ovat tärkeitä linkkejä korkeakouluopiskelijoiden ja yrityselämän välillä”, JAMKin Myynnin ja markkinoinnin lehtori, Päivi Könönen tiivistää.

***
Aiemmasta tiedosta poiketen, äänitys ja haastattelu JAMK:ssa on jouduttu perumaan sairastumisen vuoksi.

Lisätietoja:    
Jussi Rissanen  
Myyntijohtaja, asiakaskohtaamiset, Barona  
040 540 3634   
jussi.rissanen@barona.fi