Noora

Henkilökunnan kehittyminen ja vapaus johtaa omalla tavalla palkitsevat – Nooran uratarina

Julia Nevalainen 4.5.2022

Ravintola-alalla jo pidempään viihtynyt Noora kiinnostui Naughty BRGR:sta Baronan rekrytoinnin kautta ja on päässyt haastamaan itseään ravintolapäällikön roolissa. Reippaasti omanlaisessa ja yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä tiivistyvät hänen mielestään työn parhaat puolet.    

Alun perin merkonomiksi valmistuneella Nooralla on taustallaan useita vuosia pikaruokamaailmassa, jossa hän on nyt päässyt etenemään aina ravintolapäälliköksi asti. Työ Naughty BRGR:lla näyttäytyi sopivan haasteellisena ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavana jatkeena omalle uralle.

– Ravintolapäällikön paikka oli minulle vielä uusi juttu, jossa pääsisin uusiin haasteisiin, Noora summaa syitään rekryprosessiin lähtemisen taustalla. 

Suuri merkitys työpaikan hakemiseen oli myös fiiliksellä, jonka Noora sai hakuilmoituksen luettuaan. Erityisen houkuttelevana asiana hän koki sen, että saisi Naughty BRGR:lla vapaat kädet johtaa ja tehdä työtään parhaaksi katsomallaan tavalla. Tehtävän lisäksi hänellä on hyvää sanottavaa koko rekrytointiprosessista. Nooran sanoin rekrytointiprosessi Baronan kanssa sujui kokonaisuudessaan mutkattomasti ja prosessin kulusta viestittiin selkeästi.

– Tykkäsin siitä, että Barona ilmoitti prosessin etenemisestä sen kaikissa vaiheissa ja kertoi ajan kulusta. Oli itselle helppoa, että tiesi koko ajan, missä vaiheessa haastattelutilanne on ja onko päässyt jatkoon vai ei.  

Naughty BRGR:lla Nooran työtehtävät ravintolapäällikkönä ovat monipuolisia. Hänen vastuullaan on myynnin ja asiakaspalvelun johtaminen, mutta lisäksi hän vastaa keittiön laadusta ja salin johtamisesta. Johtamisen ohella Noora pääsee tekemään omien sanojensa mukaan myös ihan arkista työtä kuten myyntiä ja asiakaspalvelua sekä salin siistimistä. 

Parasta Nooran mielestä hänen työssään on ehdottomasti henkilökunta, joka puhaltaa yhteen hiileen. Toisten tsemppaaminen, auttaminen ja joustavuus ovat tärkeitä hyvän työilmapiirin kannalta. Erityisen palkitsevaa ravintolapäällikön näkökulmasta on päästä todistamaan oman henkilökunnan kehitystä. 

Noora kokee tärkeänä sen, että Naughty BRGR:lla asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi heti ovesta sisään astuessaan. Samaa filosofiaa hän haluaa soveltaa myös henkilökuntaansa. 

– Meille sopii töihin ehdottomasti sellainen omalaatuinen tyyppi ihan omana itsenään, se riittää. Kaikki erilaisuus on plussaa, Noora kuvailee.