Arffman – Työelämän personal trainer näyttää sinulle suunnan

Arffman – Työelämän personal trainer näyttää sinulle suunnan

Taas uusi pätkätyö? Jäikö koulukin kesken? Onko hakusessa, mitä haluaisit tehdä isona? Jos tuntuu, että elämä veivaa vähän tyhjää, anna työelämän personal trainerin kirittää vääntö kohdilleen!

Saat jopa yhdeksäksi kuukaudeksi käyttöösi työelämän asiantuntijan, joka ohjaa sua löytämään paikkasi työelämässä. Avataan yhdessä ovet parempaan duuniin.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi niin jutellaan, miten voimme sinua auttaa! 

Sopiiko tämä just sulle?
Sopiiko tämä just sulle?Kuka tahansa 18–30-vuotias Etelä-Pohjanmaalla asuva voi saada työelämän personal trainerin avukseen. Voit olla työssä tai työtön, keskellä opintojasi, valmistunut juuri tai jo pitkän aikaa sitten. Palvelu on maksuton. Olennaista on että mietit, mihin suuntaisit seuraavaksi tai miten pääset sinne minne haluat. Siinä me autamme sinua.
Mitä tässä oikein tapahtuu?
Mitä tässä oikein tapahtuu?Jos päätät lähteä mukaan, saat henkilökohtaista ohjausta ja tukea juuri omaan tilanteeseesi. Oma työelämän PT:si auttaa sinua: kartoitatte yhdessä mikä olisi just sun paikka työelämässä ja etsitte koulutuksen, työpaikan tai muun ratkaisun joka vie sitä kohti. Kaiken lähtökohtana olet sinä – miksi sinä haluat isona? Tai jos et tiedä, lähdetään yhdessä selvittämään.
Älä mieti yksin – ratkaistaan yhdessä

Älä mieti yksin – ratkaistaan yhdessä

Työelämän personal trainerilta saat selkeitä vastauksia kysymyksiisi ja ohjausta työnhakuun ja kouluttautumiseen. Sinun ei tarvitse pohtia asioita yksin. Ohjaus on henkilökohtaista ja auttaa sinua löytämään, mistä olet kiinnostunut, sekä vie juuri sinua omassa elämäntilanteessasi kohti tavoitteitasi.

Tärkeintä olet sinä

Tärkeintä olet sinä

Meille tärkeintä olet sinä. Jutellaan yhdessä, mikä on tilanteesi ja tavoitteesi. Missä olet hyvä ja mitä pitää petrata. Tehdään sinulle oma suunnitelma kohti unelmaduunia, ja sitten toteutetaan se yhdessä. Palvelun aikana pidämme tiiviisti yhteyttä tapaamalla henkilökohtaisesti, puhelimitse, sähköpostitse tai videotapaamisten kautta.

Entä sitten, mitä jää käteen?

Entä sitten, mitä jää käteen?

Yhteisen ponnistelumme jälkeen, jopa noin 9 kk ensitapaamisesta, sinulla on suunta ja olet jo taittanut reippaan legin matkaa kohti tavoitettasi. Olet ehkä juuri saanut plakkariin uuden koulutuksen tai olet oppisopimuskoulutuksessa. Pätkätyöt ja nollatuntisopparit havisevat historianlehdillä ja sinulla on kunnon duuni, sellainen duuni josta sinä sytyt.

Töitä personal trainerin avulla
Töitä personal trainerin avullaJoskus sitä vaan on niin jumissa. Pitäisi hakea töitä. Pitäisi tehdä CV. Pitäisi kirjoittaa työhakemus. Pitäisi valmistautua videohaastatteluun. Pitäisi, pitäisi — mutta miten pääsisi alkuun? Työnhaun personal trainer auttaa, kun jumi iskee. PT:n avulla saa otteen työnhausta ja pääsee elämässä eteenpäin. — Me autamme kaikkia yksilöllisesti. Mietimme yhdessä, mitä juuri sinä osaat hyvin ja mitä pitäisi osata paremmin. Teemme yhdessä CV:n ja hyvän työhakemuksen. Työnhaun personal trainer tapaa sinut henkilökohtaisesti omalla paikkakunnallasi ja netissä, puhuu kanssasi puhelimessa ja on aina vähintään sähköpostin päässä auttamassa, kun tarvitset, kertoo vastuuvalmentaja ja projektipäällikkö Kirsi Pajamäki.Lue lisää
Yhteistyössä
YhteistyössäArffman, Barona, Sedu, TE-palvelut, Työllisyyden kuntakokeilut, Ohjaamo, Ilmajoki ja Seinäjoki sekä Elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskus. Kyseessä on työllistymistä tukeva palvelu, ja rahoittajana toimii Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus. TE-toimisto ja kuntakokeilu valitsevat palvelussa aloittavat asiakkaat.
ARFFMAN – Me uskomme sinuun.Me Arffmanilla uskomme ihmiseen ja muutoksen voimaan. Kuuntelemalla, välittämällä ja sopivasti soveltamalla autamme yrityksiä ja koko yhteiskuntaa kehittymään. Palvelemme työnhakijoita sekä yrityksiä eripuolilla Suomea.arffman.fi