Töihin elintarviketeollisuuteen – Turku 8.12.2022

Töihin elintarviketeollisuuteen – Turku 8.12.2022

Oletko työnhaussa? Sinulle on paikka elintarviketeollisuudessa!

Haluatko laittaa oman mausteesi suomalaisten ruokapöytiin? Olla mukana ruoan matkalla tuottajilta ravintoloiden herkullisiin keittiöihin ja ihmisten päivällispöytiin?

Tule työnhakijoille tarkoitettuun tapahtumaan kuulemaan, millaisia työmahdollisuuksia elintarviketeollisuudella on tarjottavana juuri sinulle!

Aika: Torstai 8.12.2022 klo 15-18. Tule kun sinulle sopii!
Paikka: Baronan Turun-toimisto, Yliopistonkatu 29 b, 20100 Turku
Ohjelma: Baronalaiset ovat paikan päällä tekemässä pikahaastatteluja ja työnantajat esittelemässä työmahdollisuuksia koko tapahtuman ajan. Ovet ovat auki koko tapahtuman ajan, tervetuloa!

Tapaa työnantajat lähialueilta

Iltapäivässä pääset keskustelemaan suoraan työnantajien kanssa heidän tarjoamistaan työmahdollisuuksista. Mukana lähialueen elintarvikealan yritykset, joilta kuulet suoraan, millaista työ, työskentely-ympäristö ja työporukka on.

  • Naapurin Maalaiskana
  • Mauste-Sallinen
  • Bunge Finland

Hoida työnhaku non-stop pikahaastattelussa

Mikäpä helpompaa kuin hoitaa työnhaku heti paikan päällä! Pääset tapahtumassa kertomaan itsestäsi, toiveistasi ja aiemmasta kokemuksestasi suoraan Baronan rekrytointikonsulteille. Yhdessä keskustellen puntaroidaan sinulle sopivia työpaikkoja elintarviketeollisuudesta. Samalla jätät yhteystietosi Baronalle myös muiden alojen avoimia paikkoja varten.

Onnistaako arvonnassa? Lahjakortteja Turun Kaupunginteatteriin ja TPS:n otteluihin

Paikan päällä voit osallistua arvontaan, jossa palkintoina 40 euron arvoisia TPS-lahjakortteja sekä Turun Kaupunginteatterin lahjakortteja. Jätä yhteystietosi tapahtumassa, niin olet mukana!

Työ ja tutkinto, siinäpä yhdistelmä!
Työ ja tutkinto, siinäpä yhdistelmä!Tiesitkö, että on mahdollista myös yhdistää työpaikka ja tutkinnon opiskelu? Naapurin Maalaiskana etsii tekijöitä elintarvikealan ammattilaisen oppisopimuskoulutukseen Lietoon. Koulutuksen päätteeksi sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen sekä plakkarissa alan virallinen ammattitutkinto! Kuulet lisää oppisopimuksesta tapahtumassamme!Tutustu ja hae

Mistä löytyy sinun seuraava työpaikkasi?

Naapurin Maalaiskana

Naapurin maalaiskana pyrkii sloganinsa mukaisesti tuottamaan Parasta kanaa. Turun Liedossa sijaitseva tuotantolaitos on yksi Pohjoismaiden uudenaikaisin alan tehdas. Tuotteita valmistetaan vähittäiskauppaan ja Horeca-asiakkuuksiin.

Naapurin maalaiskana työnantajana

Bunge Finland

Suomen ainoan margariinin valmistajan tunnet parhaiten Keiju-tuoteperheestä. Bungessa työskentelee noin 90 työntekijää mm. tuotannon, kunnossapidon, logistiikan, tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin sekä hallinnon parissa. Mukana on myös työharjoittelijoita kehittämässä osaamistaan. Tehdas sijaitsee Raisiossa.

Bunge työnantajana

Mauste-Sallinen

Naantalilainen perheyritys on suomalaisten apuna kaikissa keittiön makuaskareissa. Mauste-Sallinen maahantuo, valmistaa ja pakkaa elintarvikkeita vähittäiskauppaan ja teollisuuteen.

Tutustu Mauste-Salliseen

Elintarviketeollisuuden avoimet työpaikat lähellä sinua