Barona ja Traficom on tehnyt jo muutaman vuoden yhteistyötä ulkoistetun palveluneuvonnan tiimoilta. Yhteistyö on ollut toimivaa ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ammattitaitoiseen ja osaavaan asiakaspalveluun.

Traficom on liikenteen turvallisuuden viranomainen ja se myöntää erilaisia lupia ja hyväksyntöjä liikenteeseen ja sen turvallisuuteen liittyen. Lisäksi Traficom tekee erilaisia päätöksiä liikenteeseen ja ajoneuvoihin liittyen.

Barona hoitaa Trafin ulkoistettua neuvontapalvelua, johon kuuluu esimerkiksi ajoneuvojen rekisteröinti- ja verotusneuvontaa, rekisterin päivitystehtäviä, ajokortteihin ja liikennelupiin liittyvää neuvontaa.

Katso lisää yksikönpäällikön Anne-Mari Erkkilän ajatuksia yhteistyöstä alla olevalta videolta.

Kumppanin valinnassa tärkeää oli neuvonnan oikeellisuus asiakkaille

Baronan ja Traficomin yhteistyössä on ollut tärkeää, että Baronan tarjoamat palveluneuvonta on varmasti oikein. Palveluntuottajan on annettava oikeaa tietoa asiakkaille. Anne-Mari kertoo, että tässä yhteistyössä se on näyttäytynytkin hyvälle. Hänen mukaansa asteikolla 1-5 niin olemme aika pitkään oltu siellä nelosen yläpuolella asiakkaiden arvioissa.

“Meille on tärkeää, että neuvontapalveluiden tuottaja pitää huolen siitä, että se tieto, mitä he antavat kansalaisille, on oikeaa.”

Trafilcomille Baronan tuottama asiakaspalvelu näyttää ammattitaitoiselta ja joustavalta. Barona tuo hyvin loppuasiakkaan näkökulmaa meille tiedoksi”, Anne-Mari kommentoi.

Tutustu tarkemmin Baronan tarjoamiin asiakaspalvelun ulkoistusratkaisuihin täältä.

-image
Ota yhteyttä:
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Uusimmat kokemukset

Takaisin kokemuksiin