Töihin aspaan?
Töihin aspaan?

Asiakaspalvelun avoimet työpaikat – työpaikka yli 1 000 asiakaspalveluosaajalle joka vuosi

Katso avoimet työpaikat

Hienoa, että olet täällä! Autamme mielellämme sinua löytämään mieluisan työpaikan asiakaspalvelualalta. Etsimme koko ajan tyyppejä, jotka syttyvät asiakkaan ongelmien ratkaisemisesta. Asiakaspalvelutyössä asenne ratkaisee!

Aspa-työ voi pitää sisällään asiakaspalvelua kasvokkain, puhelimessa, chatissa tai somessa. Pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä ja saat työkokemusta, josta on hyötyä riippumatta siitä, mitä ikinä tulevaisuudelta haluatkaan. Tutustu erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin ja löydä oma juttusi!

Töihin ulkomaille?
Töihin ulkomaille?Toteuta pitkäaikainen haaveesi tai äkillinen päähänpistosi helposti suomen kielellä.Lue lisää

Asiakaspalvelun avoimet työpaikat

Miksi töihin Baronan kautta?

 1. Monipuoliset työpaikat

  Baronan kautta löydät monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä eri toimialoilta. Haluaisitko olla palveluneuvoja virastossa tai ehkä myyntitykki teleoperaattorilla? Baronan kautta kumpikin voi onnistua.

 2. Tee töitä Suomessa, Espanjassa tai Puolassa

  Lukuisten Suomessa olevien mahdollisuuksien lisäksi voit työskennellä Baronan palvelukeskuksessa Fuengirolassa tai Katowicessa. Töitä suomeksi mutta ulkomailla? Hyvältä kuulostaa!

 3. Kattava perehdytys

  Varmistamme, että jokaiseen työhön annetaan riittävät valmiudet. Huolehdimme, että kaikki saavat kattavan perehdytyksen ja tukea niin työn alkaessa kuin sen kestäessä.

 4. Henkilökohtainen tuki ja uravalmennus

  Jos tuntuu, että työt eivät etene kuten haluaisit, voimme tarjota henkilökohtaista tukea ja uravalmennusta. Olemme tukenasi työurasi eri vaiheissa!

 5. Hyvät etenemismahdollisuudet

  Olemme kasvutarinoiden laukaisualusta. Moni on aloittanut asiakaspalvelijana ja edennyt tiimivalmentajaksi, ryhmäesimieheksi tai muihin tehtäviin. Kiinnostaisiko sinuakin?

 6. Hyvin hoidetut työnantajavelvoitteet

  Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja työnantajan velvoitteet kunnolla. Voit luottaa, että teemme asiat oikein. Baronan työntekijöille kuuluu myös kattavat työterveyshuollon palvelut.

Oletko valmis oppimaan?
Oletko valmis oppimaan?Opi asiakaspalvelun salat Barona Akatemian ilmaisilla valmennuksilla. Aloita vaikka heti!Tutustu nyt