Diagnostiikkateollisuuden ammattilaisia – Aidian

Diagnostiikkateollisuuden ammattilaisia – Aidian

Tuotantotöihin terveysteknologian huipulle!

Innostutko monipuolisesta tuotantotöistä diagnostiikkateollisuuden parissa? Entä mahdollisuudesta kehittyä ja kasvaa ammattilaisena? Oletko tarkka ja huolellinen? Haluaisitko tehdä työtä, jolla on suuri merkitys koko ihmiskunnalle sekä sen terveydelle? Ehkä et pistäisi pahitteeksi mukavaa, rentoa ja ammattitaitoista tiimiäkään?

Me Aidian Oy:ssä etsimme kasvumme ja kehityksemme tueksi osaajia monipuolisiin tuotannon ja laboratoriotyön tehtäviin. Voit olla nykyinen tai tuleva alan ammattilainen: me tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua diagnostiikkateollisuuden ammattilaiseksi osana arvostettua ja menestyvää yhtiötämme.

Jos haluat merkityksellisen, monipuolisen ja siistin sisätyön sekä innostavan työporukan, tämä on juuri sinua varten.

Tsekkaa avoimet työpaikkamme ja jätä hakemus jo tänään! ⬇

Avoimet työpaikat Aidianilla

Ketä etsimme?
Ketä etsimme?Motivoituneita nykyisiä tai tulevia terveysteknologiatuotannon ammattilaisia. Taustasi voi olla millä alalla hyvänsä – tarkkuus, huolellisuus, hyvä oppimiskyky ja tunnollinen asenne ovat avaimet tässä työssä onnistumiseen. Perehdytämme sinut perusteellisesti työtehtäviin. Toivomme hakijoilta: » Hyvää suomen kielen taitoa, sillä työ sisältää mm. kirjaamista, raportointia ja ohjeiden tulkintaa. » Hyvää tietoteknistä perusosaamista. » Hyviä yhteistyötaitoja, joustavaa ja reilua tekemisen meinikiä. » Kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. » Tehtävään soveltuvan koulutuksen tai aiemman työkokemuksen katsomme eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää on tekemisen meininki ja asenne!
Mitä tarjoamme sinulle?
Mitä tarjoamme sinulle?» Mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä kannustuksemme ja tukemme osaamisesi kehittämiseen edelleen. » Hyvät etenemismahdollisuudet kansainvälisessä konsernissamme. » Mukavat kollegat ja rennon työskentelyilmapiirin, jossa osaamistasi arvostetaan. » Joustavuutta, luottamusta ja tukea työssäsi sekä hyvää johtamista. » Kattavan ja laadukkaan perehdytyksen. » Kilpailukykyisen palkan ja työsuhteen edut. » Mahdollisuuden tehdä merkityksellistä ja vastuullista työtä, jossa pääset luomaan koko ihmiskunnalle terveempää tulevaisuutta.

Miksi töihin Aidianille?

Innostuitko tehtävästä?
Innostuitko tehtävästä?Mahtavaa! Lähde kanssamme rakentamaan terveempää tulevaisuutta ja jätä hakemuksesi avoimeen tehtävään työpaikkailmoituksen tai botin kautta. ⬆
Aidian
AidianOlemme suomalainen diagnostiikka-alan yritys, joka valmistaa yli 50 vuoden kokemuksella luotettavia, nopeita ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä perusterveydenhuollon tarpeisiin. Kaikki 270 työntekijäämme toimivat edelläkävijöinä tuotekehityksessämme, joka edistää terveydenhuollon kehittymistä ja kansakuntien terveyttä. Työssämme autamme terveydenhuoltoa taistelemaan globaaleja terveysongelmia vastaan määrätietoisesti, yksi oikea hoitopäätös kerrallaan.