Avesco Rentin toiminta laajenee ja hommia on nyt tarjolla!

Avesco Rentin toiminta laajenee ja hommia on nyt tarjolla!

Hyppää mukaan kasvun kyytiin ja uuteen työpaikkaan!

Avesco Rent on käynnistämässä uutta työkoneiden vuokrausliiketoimintaa maailmankuulun Caterpillarin ja monien muiden tunnettujen merkkien kanssa. Etsimme kasvun ja kehityksen tueksi tiimiimme uusia jäseniä uusiin toimipisteihimme Uudenmaan alueelle, Turkuun ja Tampereelle. Avesco Rent tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä mukaan uuden yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen! ✨

Tarjoamme töitä niin myynnin, vuokraamotoiminnan kuin mekaniikankin ammattilaisille kolmella eri alueella ja pääkonttorillamme. Lue lisää ja nappaa itsellesi työ dynaamisesta ja nuoresta työympäristöstä! 💪

Lue lisää avoimista paikoista!

Asiakkuuspäällikkö

Asiakkuuspäällikkönä vastuullasi on Avesco Rentin päivittäinen myynti omalla alueellasi. Tarjoat omalla asiantuntemuksellasi asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja. Kehität olemassa olevia asiakassuhteita ja luot uusia.

Lue lisää ja hae!

Vuokraamokoordinaattori

Vuokraamokoordinaattorina tehtäviisi kuuluu vuokraamon päivittäistoiminnan sujuvuuden varmistaminen. Olet keskeisessä roolissa yhdistämässä vuokraamon tiimin eri osien välistä yhteistyötä. Teet tiivistä yhteistyötä mm. vuokraamon huoltohenkilöstön, myynnin sekä muiden työntekijöiden kanssa.

Lue lisää ja hae!

Vuokraamotyöntekijä

Vuokraamotyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat vuokraamon monipuoliset tehtävät huollon ja asiakaspalvelun tukena. Olet tärkeä osa vuokraamon tiimiä, jossa teet tiivistä yhteistyötä mekaanikon, koordinaattorin sekä muiden työntekijöiden kanssa.

Lue lisää ja hae!

Mekaanikko

Mekaanikkona tehtäviisi kuuluvat vuokrattavan kaluston toimintakunnon varmistaminen sisältäen ennakkohuoltoja, määräaikaishuoltoja, sekä muita huoltoon liittyviä työtehtäviä. Olet tärkeä osa vuokraamon tiimiä, jossa teet tiivistä yhteistyötä vuokraamon koordinaattorin, myynnin sekä muiden työntekijöiden kanssa.

Lue lisää ja hae!

Myyntipäällikkö, varavoima ja sähköistys

Myyntipäällikkönä tehtävänäsi on AvescoRentin varavoimatuotannon ja sähköistyspalveluiden vuokraustoiminnot ja niiden kehittäminen. Tarjoat ja lasket asiakkaille ratkaisuja tilapäisiin sähkö- ja varavoimatarpeisiin ja heidän projekteihinsa infra-, teollisuus- ja tapahtumasektoreilla, joten tehtävässä vaaditaan sähköalan tuntemusta.

Lue lisää ja hae!

Avesco Rent - avoimet työpaikat 👇

Avesco Rent Oy
Avesco Rent OyVastikään perustettu Avesco Rent keskittyy vuokrausliiketoimintaan, joka kattaa CAT koneet ja muut tuotemerkit, infraan liittyvät laitteet ja työkalut, generaattorit ja voimalähteet sekä niihin liittyvät ammattilaispalvelut. Avesco ja Avesco Rent Group ovat osa sveitsiläistä perheomisteista Swiss Avesco Groupia, joka on markkinajohtaja alueellaan Keski-Euroopassa. Avesco Rentillä on kokemusta ja historiaa vuokrausliiketoiminasta yli 30 vuoden ajalta. Olemme markkinajohtaja Sveitsissä sekä kolmen suurimman toimijan joukossa Baltian maissa. Avesco Rent Group työllistää tällä hetkellä yli 180 vuokrausalan ammattilaista, joista jokainen on arvokas osa Avesco Rent perhettä.Lue lisää Avesco Rentistä työnantajana!