Suuntaa tiesi Pookiin!

Suuntaa tiesi Pookiin!

Oletko sinä kiinnostunut vetämään ravintolatoimintaa, mutta oikeaa tilaisuutta ei ole vielä osunut kohdalle? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla luotsaamaan tunnelmallisen Gasthaus Pookin toimintaa!

Gasthaus Pooki on Uudessakaupungissa sijaitseva kodikas majatalo-ravintola, joka tarjoaa ruokaelämysten lisäksi viihtyisän majapaikan yövieraille. Paikka on tunnettu laadukkaasta ruuasta, ystävällisestä palvelusta ja viihtyisästä kesäpihasta.

Nyt etsimme Gasthaus Pookille myynti- ja palveluvastaavaa, joka pääsee kehittämään ja vetämään toimintaa ravintolan puolella. Lue lisää ja selvitä, oletko sinä etsimämme henkilö Pookiin!

Olisiko sinusta Kallen työkaveriksi?

Hyvä tausta haettavaan pestiin on esimerkiksi ravintola-alan moniosaajalla, jolta löytyy sali- ja tarjoilutyön lisäksi kokemusta ravintolatoiminnan ja palveluiden kehittämisestä sekä intoa päästä uusien haasteiden pariin. Etsimme henkilöä, jolla on ennen kaikkea asenne kunnossa ja halukkuutta antaa paikalliset kasvot koko Gasthaus Pookista.

Arvostamme seuraavia seikkoja ja koemme, että ne olisivat Pookin myynti- ja palveluvastaavalle tarpeellisia. Monta näistä sinulta löytyy?

 1. Osaaminen, kokemus ja tuntemus alalta

  Kokemusta sali- ja tarjoilutyöstä sekä ravintolatoiminnan ja palveluiden kehittämisestä.

 2. Sitoutuneisuus

  Valmiutta kehittää toimintaa sitoutuneesti ja johtaa esimerkillä.

 3. Ymmärrys liiketoiminnasta

  Ymmärrystä liiketoiminnasta ja myyntihenkisyys ovat valttikorttejasi.

 4. Yrittäjämäisyys

  Halua tehdä ja kehittää, mutta osallistua myös suorittavaan työhön.

 5. Luovuus

  Luovuutta, idearikkautta ja kiinnostusta järjestää tapahtumia.

 6. Paikallinen aktiivisuus

  Valmiutta muuttaa Uuteenkaupunkiin ja olla paikallisesti aktiivinen.

 7. Kasvot Pookista

  Kykyä verkostoitua ja halukkuutta antaa paikalliset kasvot Gasthaus Pookista.

Myynti- ja palveluvastaavan lisäksi etsimme tiimiimme kokkia ja tarjoilijaa

Uusikaupunki ja elämykset kutsuvat

Monien mahdollisuuksien paikkakunta

Uudessakaupungissa kaikki tarvittava löytyy läheltä ja suuri osa palveluista on lyhyen kävelymatkan päässä. Kaunis ja viihtyisä merenrantakaupunki tunnetaan lapsiystävällisenä asuinpaikkana, joka tarjoaa myös kilpailukykyiset asumiskustannukset.

Asumisjärjestelyt

Mikäli tulet kauempaa, niin haluamme helpottaa muuttoasi Uuteenkaupunkiin. Haluamme, että viihdyt Uudessakaupungissa. Tarjoamme mahdollisuuden majoitukseen tai avustamme asunnon etsinnässä mielellämme.

Perheystävällisyys

Olet tervetullut Pookin joko yksin tai perheesi kanssa. Sekä Pookissa että Uudessakaupungissa on tarjolla työmahdollisuuksia myös kumppanillesi. Voitte siis pakata laukkunne ja suunnata yhdessä Uuteenkaupunkiin, sillä täällä viihtyvät kaikki!

Vapaa-aika

Uudestakaupungista löytyy lukuisia harrastusmahdollisuuksia niin urheilun kuin kulttuurinkin ystäville. Edistämme viihtymistä niin töissä kuin vapaa-ajalla, joten haluamme tukea harrastustasi työetuna.

Lue lisää Uudestakaupungista!
Gasthaus Pooki
Gasthaus PookiGasthaus Pookin tarina on alkanut jo vuonna 1986, jolloin 1900-luvun alussa valmistunut pankkirakennus avasi ovensa majatalo-ravintolana. Vuosien varrella paikka on tullut tunnetuksi ystävällisestä palvelusta ja laadukkaasta ruuasta. Vierailijoilla on mahdollisuus majoittua majatalon kodikkaissa huoneissa ja vehreä sisäpiha toimii puolestaan kesäpäivien viettopaikkana niin läheltä kuin kauempaa saapuville.Lue lisää Gasthaus Pookista!