Kouluttaudu kattoasentajaksi!

Kouluttaudu kattoasentajaksi!

Haluaisitko nauttia työsi lomassa Rovaniemen ja lähiseudun parhaista näköaloista? Oletko kattoasentajan uraa tavoitteleva alan opiskelija tai alalta uusia mahdollisuuksia etsivät ammattilainen? Mahtavaa, meillä on hyviä uutisia! 🤩

Barona Rakennus Oy kouluttaa ja rekrytoi kattorakentamisen moniosaajia suoraan työmaille! Koulutus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat erikoistua bitumikattoasentamisen ammattilaiseksi.

Viikon kestävässä intensiivikoulutuksessa saat kaikki tarvittavat opit bitumikattoasentajan työhön. Koulutuksen jälkeen tavoitteenasi siintää pitkä työsuhde alan tehtävien parissa. Koulutuksessa saat työhösi parhaat opit alan ammattilaisilta. Koulutus on sinulle täysin maksuton.

Tutustu ja hae mukaan!

Viisi syytä hakea mukaan 👇

  1. Lyhyt täsmäkoulutus - ei opiskelua nenä kirjassa

  2. Koulutuksen jälkeen työt jatkuvat bitumikattoasentajana

  3. Ajantasainen ja työelämälähtöinen ammattitaito alalta, jolla töitä riittää

  4. Täysin maksuton koulutusohjelma

  5. Työmaisemat vailla vertaa!

Mitä ja kenelle?
Mitä ja kenelle?▪ Mitä? Viikon mittainen intensiivikoulutus antaa sinulle hyvän startin bitumikattoasentajan, jonka jälkeen opiskelu jatkuu työn ohessa. Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus suorittaa myös ensiapu-, tuli- ja työturvakortti, mikäli sinulla ei niitä vielä ole. Kortit edellytetään kaikilta bitumikattoasentajan tehtävissä työskenteleviltä. ✔ ▪ Kenelle? Bitumikattoasentajan lyhyt koulutus on tarkoitettu sekä alaa opiskeleville että kokeneemmille konkareille. 🔥 Koulutuksen tavoitteena on joko päästä kiinni alan töihin tai syventää ja päivittää aikaisempaa alan osaamista koulutuksen kautta.
Mitä kattoasentaja tekee?
Mitä kattoasentaja tekee?Bitumikattoasentajat työskentelevät bitumikattojen ja muiden rakenteiden vedeneristämisen parissa. Monipuoliset työkohteet vaihtelevat aina asuin- ja toimitilarakentamisesta infrarakentamisen eristystöihin. 🏠 Kattoasentajat tekevät töitä yhdessä työparin kanssa, ja kokemusta karttuu niin lyhyemmissä muutaman päivän projekteissa kuin pidemmissä työmaahankkeissakin. Kattoasentajan työ on monipuolista ja fyysistä, ja työtehtävien suorittamiseen tarvitaankin hieman papua pohkeeseen sekä tarkkaa työotetta. 💪 Jos etsit työtä, jossa pääset tekemään itse ja näkemään oman kätesi jäljen, kattoasentajan työ voisi sopia juuri sinulle!
Kokemuksia aiemmilta vuosilta
Kokemuksia aiemmilta vuosilta"Koulutus kokonaisuutena oli hyvä väylä töihin. Siinä pääsee työskentelemään loistavien tyyppien kanssa, ne antaa kyllä ammattilaisten vinkkejä! Sai suoritettua kortteja, käytiin läpi työturvallisuusjuttuja ja valjailla työskentelyä." "Suosittelen, jos tykkää vaihtelevasta duunista ja ulkoilmasta. Kun kohteet muuttuu, niin työympäristö muuttuu." "Jos tykkää rakentaa eikä ole alan koulutusta, niin tämä on hyvä väylä alalle. Ei tarvitse olla huimapää, vaikka korkealla ollaankin. Tässä saa tehdä fyysistä työtä ja näkee työnsä tulokset heti. Oon saanut kiitosta siitä, että olen oma-aloitteinen ja osaan itse miettiä ja toimia. Koulutus on hyvä reitti vaihtaa alaa ja se sopii kaikenikäisille, itse lähdin koulutukseen mukaan 46-vuotiaana."

Hae bitumikattoasentajaksi!