­­Monipalvelu­työntekijäksi tehovalmennuksella

­­Monipalvelu­työntekijäksi tehovalmennuksella

Ota suunnaksi Oulu ja uudet työt compassilaisena! 🧭✨ Innostutko puhtauspalvelualasta? Etsimme sinua elokuussa pidettävään palkalliseen tehovalmennukseen, jonka jälkeen työllistyt siivoustehtäviin ja ruokapalvelun avustaviin tehtäviin monipalvelutyöntekijänä. Työpaikkasi tulee olemaan Oulun alueen koulut ja päiväkodit.

Mikä tehovalmennus? Monipalvelutyöntekijän tehovalmennus antaa vauhdikkaan startin alan töihin. Kaksi päivää kestävässä ja lähitoteutuksena pidettävässä valmennuksessa saat kattavan perehdytyksen monipalvelutyöntekijän työhön. Lisäksi pääset harjoittelemaan peruskäytännöt kuntoon ennen varsinaisten töiden aloitusta.

Milloin? Tehovalmennuspäivä pidetään Oulussa 8.–9.8.2023. Tiistaina 8.8. valmennus pidetään klo 9-17 ja keskiviikkona 9.8. klo 15-20. Osallistuminen tehovalmennuspäivään on todella tärkeää, mikäli sinulla ei ole aiempaa alan koulutusta. Valmennuspäivät ovat myös palkallisia! 😎

Kenelle? Etsimme ennen kaikkea sinua, joka haluat kehittyä alan ammattilaiseksi. ✨ Kokemusta tärkeämpää on oikea asenne!

Hae mukaan tehovalmennukseen ja aloita työt kanssamme!

Kolme syytä hakea Compass Groupille

Ikonikuva: siivooja lattianpesulaitteen kanssa

Turvallisuus ensin

Työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkeää. Huolehdimme siitä, että käytössämme on oikeanlaiset ja työhön sopivat välineet ja työtavat. Luomme sujuvaa arkea yhdessä ilolla.

Ikonikuva: Moppaaja

Kehitysmahdollisuudet

Jokaisen compassilaisen on mahdollista kehittyä ja edetä uusiin haasteisiin omana itsenään. Jokaisen compassilaisen työpanosta arvostetaan, sillä rakennamme yhdessä uusia toimintatapoja sekä parempaa henkilöstö- ja asiakaskokemusta.

Ikonikuva: pölyjenpyyhintä

Yhdessä syntyy hyvää

Meillä on töissä huippuporukka! Näemme, että työllämme on tärkeä yhteiskunnallinen merkitys ja rakennamme siten myös parempaa tulevaisuutta.

Compass Group Finland Oy
Compass Group Finland OyCompass Group on maailman johtava ruoka- ja monipalveluyhtiö. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti 44 maassa tarjoilemalla aterioita esimerkiksi koululaisille, opiskelijoille, työntekijöille, senioreille ja tapahtumakävijöille. Suomessa Compass Groupin juuret ovat Lotta-perinteessä, ja nykypäivänä samalla periaatteella asiakkaitamme palvelee jo 3 000 ammattilaista suurella sydämellä.Lue lisää!