Digita Oy - avoimet työpaikat

Digita Oy - avoimet työpaikat

Huipulla tuulee - hyppää turvavaljaisiin ja kipua uusiin tehtäviin!


Teknologiatalo Digita Oy etsii kasvunsa tueksi radioverkkoasentajia. Jos sinua kiinnostaa uusi monipuolinen ja ainutlaatuinen työ, jossa pääset tekemään hommia seutusi parhailla näköalapaikoilla - jatka lukemista!

Digitan radioverkkoasiantuntijana suoritat asennus-, huolto- ja viankorjaustöitä niin laitetiloissa kuin mastoissakin. Lisäksi dokumentoit työsi ja suoritat tarpeen tullen laitteiden käyttöönottotöitä tietokoneelta käsin. Koska työ sisältää tehtäviä alkaen tietokoneelta ja jatkuen laitetilan kautta aina maston huipulle saakka, emme suinkaan oleta sinun osaavan kaikkea ennalta. Tarjoamme sinulle kattavan ja laadukkaan perehdytyksen tehtäviisi.

Entä miltä kuulostaisi työt yhdessä Suomen innostavimmista yrityksistä? Tuoreimman henkilöstökyselyn tulosten perusteella Digita on saavuttanut ”Suomen innostavimmat työpaikat 2021” -tunnustuksen. Koko Digitassa töitä tehdään yhdessä toisia tukien. Vahvuuksiimme kuuluukin hyvä työilmapiiri sekä aito yhdessä tekemisen meininki!

Hakuprosessin toteutamme yhteistyössä rekrytointikumppanimme Baronan kanssa, ja valitut henkilöt työllistyvät meille Digitalle suoraan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Radioverkkoasiantuntijan tehtävää voit hakea kätevästi alla olevalla botilla tai hakemuslomakkeella. Tartu tilaisuuteen ja hae!

Avoimet työpaikat Digita Oy

Ketä etsimme?
Ketä etsimme?▪ Ulkona työskentelystä nauttivaa, motivoitunutta tekijää, jolla pysyvät työkalut kädessä ja perus-it-ohjelmat hyppysissä. Työssä tarvitaan myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme sinulta myös sen verran huimapäisyyttä, että uskallat työskennellä korkeissakin paikoissa. ▪ Taustasi voi olla esimerkiksi sähkö- tai tietoliikennealalla, ja jos tunnet mobiilitekniikoiden perustaa, siitä on sinulle työssä etua! ▪ Tehtävässä pääset nauttimaan upeista maisemista lähiseudulla, ja tehtävässä tarvitaankin myös matkustusvalmiutta - tarpeen mukaan myös muilla viankorjausalueilla. Me tarjoamme sinulle hyvät ja turvalliset työvälineet sekä ajoneuvot, joilla reissut työparin kanssa taittuvat näppärästi ja mukavasti!Tsekkaa kaikki avoimet paikat ja hae!
Digita Oy
Digita OyDigita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Turvaamme jokapäiväisten yhteyksien toimivuuden, sekä monimuotoisen viestinnän saatavuuden kaikille suomalalaisille ympäristöä kunnioittaen. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen masto- ja kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajilla, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti yli 200 alan osaajaa ja haluamme olla alamme paras työpaikka kaikille.Lue lisää Digitan sivuilta